Hvor å Forlenge en trådløs repeater

Hvor å Forlenge en trådløs repeater


Noen ganger ruteren ikke kringkaster sitt signal langt nok til å nå hele huset. Selv når den gjør det, kan det fortsatt være dødpunkter hvor signalene går inn og ut mens du prøver å bruke elektronisk enhet. Selv med en trådløs repeater eller booster, du noen ganger fortsatt trenger bare litt mer boost. Trådløse repeatere øke radiosingel produsert av en trådløs ruter. Den repeater mottar signalet ruteren sendinger og re-sendinger den over en lengre avstand.

Bruksanvisning

1 Plasser repeater på et punkt som den trådløse ruteren kringkaster et veldig sterkt signal. Guiden som følger med repeater vil sannsynligvis råde deg til å sette den på halvveis mellom enhetene og ruteren. Dobbeltsjekk posisjon til å sørge for at det ikke er et hull i kringkastingssignalet.

2 Oppdater firmware regelmessig for å sørge for at den trådløse repeater fungerer som den skal, og at eventuelle bugs har blitt fikset.

3 Slå av noen ekstra funksjoner som trådløs repeater måtte ha. Bare la det utføre den viktigste funksjonen. I boken "Wireless Network Hacks & Mods for Dummies" Daniel D. Briere og Patrick J. Hurley skrive, "Pass på at du slår av noen routing eller DHCP funksjonalitet i de eksterne repeater stasjoner." La det virke opp til sentralbanestasjonen .

4 Prøv forskjellige IP-adresse konfigurasjoner ved hjelp av repeat tekniske support avdeling. Disse personell kan gi deg et utvalg av IP-adresser som er kompatible med det trådløse nettverket og lede deg gjennom å endre IP-adressen som er konfigurert til repeater.

5 Fjern eventuelle trådløse telefoner og mikrobølger fra direkte linje mellom den trådløse ruteren og repeater. Disse enhetene produserer støy som forstyrrer den trådløse repeater.

6 Endre retningen til antennen hvis forsterker har en antenne for å finne den maksimale signalstyrke.

7 Legg aluminiumsfolie til antennene av repeateren på samme måte som du pleide å gjøre på gamle rør-TV. Kle av 8 til 10 inches av folie og brett den i to. Bruk elektrisk tape til å feste den til antennen for å gjenspeile det trådløse signalet lenger. Rett antennen mot den retningen du ønsker å øke signalet.

8 Fysisk flytte repeater rundt til du har maksimal dekning.