Hvor å Forlenge Wi-Fi Signal til en 1 kilometers radius

Hvor å Forlenge Wi-Fi Signal til en 1 kilometers radius


Mens Wi-Fi-nettverk har forbedret allsidighet og fleksibilitet i forhold til tradisjonelle Ethernet kabel-basert nettverk, er den effektive rekkevidden av mange trådløse rutere ikke stor nok for mange større boliger og kontorer. Det er mulig å utvide rekkevidden til et trådløst nettverk til en kilometer og utover med bruk av ekstra nettverksmaskinvare. Nettverks repeatere, omni retningsantenner og flere trådløse rutere er i stand til å la Wi-Fi-signal til å bli utvidet over et stort område, slik at enheter kan kobles uavhengig av hvor de befinner seg i et hjem eller kontor.

Bruksanvisning

1 Installer trådløse repeatere mellom den trådløse ruteren kringkaster signalet og enheter som kobler seg til det trådløse nettverket. Den repeater fungerer ved å gjenskape signalet produsert av Wi-Fi-ruter slik at styrken på signalet aldri synker lavt nok til å forhindre at enheter fra å koble til nettverket. Mens flere repeatere kan plasseres mellom den trådløse ruteren og enheter som vil bli koblet til nettverket, vil hastigheten på nettverket reduseres med ytterligere repeatere.

2 Konfigurer en omni-retningsbestemt antenne for å kringkaste Wi-Fi-signal over et stort område. Antennen kobles via en kabel til porten på ruteren okkupert av den eksterne fabrikken antenne. Selv om det er nødvendig å montere antennen utenfor, vil signalsendingen nå heter inne og ute. Signalet leveres av antennen er mye sterkere enn det som tilbys via repeatere og i stand til å la enhetene opp til to miles away fra ruteren for å koble til nettverket.

3 Koble flere trådløse rutere for å utvide det trådløse signalet rekkevidde. Når mengden av Ethernet-kabel for å koble de trådløse rutere er bestemt, kan rutere kobles via portene på baksiden av rutere. Avhengig av kringkastings spekter av trådløse rutere som brukes, kan det være nødvendig å koble mer enn to rutere.

Hint

  • Sørg for at alle eksisterende nettverksmaskinvare er konfigurert til å kringkaste det sterkeste signalet mulig ved å oppdatere firmware til alle enheter. Andre ytelsesforbedringer som kan fås ved å sikre at all ekstra maskinvare lagt til i nettverket er produsert av samme merke.