Hvor å konvertere beskyttede WMA-filer til iPod

Beskyttet WMA (Windows Media File) musikkfiler kjøpt fra visse nettbutikker for musikk inneholder en Digital Rights Management (DRM) beskyttelse som hindrer dem fra å bli kopiert og brukt på visse programmer og enheter. Filer i dette formatet kan ikke lastes opp på iTunes og lastet ned på en iPod. For å laste opp filer på iPod, må du konvertere dem til en ubeskyttet MP3-format. Dette er gjort mulig ved hjelp av en DRM-omformer program.

Bruksanvisning

1 Last ned og installer en DRM fjerning program som Daniusoft Media Converter Pro eller Tunebite.

2 Start programmet etter at den har installert, og klikk "Legg til". Finn den beskyttede WMA-filen fra stedet der du har det lagret på datamaskinen, og klikk "Åpne" for å laste den på programmet.

3 Velg "MP3 MPEG-Layer 3-lyd (* .mp3) i" konvertere lyd til "-vinduet. Klikk på" Settings "bar og justere utskriftskvalitet innstillinger.

4 Klikk "Bla gjennom" og velg output-mappen du vil lagre filen etter at den har blitt konvertert. Klikk på "Konverter" når du er ferdig med tilpasning. Når konverteringen er fullført, er filen i en ubeskyttet MP3-format og kan lastes opp på en iPod.

5 Koble iPod til datamaskinen med den medfølgende USB-kabelen og starte iTunes hvis det ikke starter automatisk. iTunes viser iPod på venstre panel.

6 Klikk "Fil" på iTunes, og klikk "Legg til i bibliotek". Finn ubeskyttet MP3-fil du har konvertert fra destinasjonen mappen der du lagret den og klikk "Åpne" for å importere den på iTunes-bibliotek.

7 Klikk iPod på venstre panel og klikk på kategorien "Musikk". Klikk "Sync music" og klikk "Markerte spillelister, artister og sjangre». Velg ubeskyttet MP3-filen og klikk "Apply" for å laste det opp på din iPod.