Hvor å konvertere DVD til MPEG for DVD Shrink 3.2

Hvor å konvertere DVD til MPEG for DVD Shrink 3.2


DVD Shrink er gratis programvare som kan brukes til å sikkerhetskopiere DVD-filmer til datamaskinen. DVD-filer er lagret på harddisken i samme format som på plate, med den viktigste filmen være i VOB-format. Men det er lett å konvertere dette til en MPEG-video-fil med en enkel døpe triks. En MPEG filmfil er mer nyttig å lagre på din datamaskin enn en VOB, så det kan bli spilt med et bredere utvalg av spillere.

Bruksanvisning

1 Sett inn DVD-film for backup i datamaskinens CD-stasjonen.

2 Dobbeltklikk på DVD Shrink snarvei på skrivebordet. Vent til programmet for å laste.

3 Klikk på \ "Open Disc \" knappen øverst i venstre hjørne av skjermen. Dette bringer opp et nytt dialogvindu. Kontroller at riktig stasjon er valgt i rullegardinmenyen (for eksempel \ "E: \\") og trykk på \ "OK \" -knappen. En fremdriftsindikator vises som platen er tilgjengelig, og du har en mulighet til å få en visuell forhåndsvisning.

4 Trykk på \ "Backup! \" -knappen Langs toppen verktøylinjen og se en ny dialogboks vises. Under \ "target device \" -kategorien, klikk på rullegardinmenyen under \ "Velg backup target: \" og velg \ "Hard Disk mappe \". I det tomme feltet under \ "Velg målmappe for DVD utdatafiler \ "velge et praktisk sted på harddisken med nok lagringsplass, for eksempel \" C: \ DVD \ Movie Tittel \ \ "Trykk på \" OK \ "en ny fremdriftslinje vises som platen er støttet.. opp til harddisken.

5 Lukk DVD Shrink ved å trykke på \ "ALT \" og \ "F4 \" på samme tid. Naviger til stedet der du lagret sikkerhetskopien filmen ved å åpne \ "Min datamaskin. \" Dobbeltklikk på \ "DVD \" og \ "Movie Tittel \" (eller mappen du opprettet). Du vil se en liste over filer.

6 Finn den største VOB fil ved å arrangere filene etter størrelse. Gjør dette ved å høyreklikke i vinduet, fremhever \ "Sorter etter \" fra kontekstmenyen, og deretter klikke på \ "Size. \" Den største filen vil være på toppen av listen nå, og det bør starte med bokstaver \ "VTS. \"

7 Høyreklikk på VOB filen øverst på skjermen. Velg \ "Gi nytt navn \" fra kontekstmenyen. Slett \ "VOB \" bokstaver på slutten av filnavnet og skriv \ "MPEG \" for å erstatte dem. Trykk på \ "Enter \" på tastaturet. Nå har du en MPEG versjon av DVD-film.

Hint

  • Du må være i stand til å vise filtyper i Windows Explorer til å bruke denne metoden. Slik slår du på denne Windows-funksjonen, åpner en mappe i Windows Utforsker. Klikk deretter på \ "Organiser \" og \ "Mappealternativer. \" Klikk på \ tab "Vis \" og fjern merket i boksen \ "Skjul filetternavn for kjente filtyper. \" Klikk \ "OK. \"
  • Hvis du bruker Mac OS X, klikker du på \ "Finder. \" Så i den øverste menylinjen, klikk \ "Finder \" og deretter \ "Preferences. \" I dialogboksen som dukker opp, klikk på \ " Advanced \ "med tannhjulikonet. Kryss av i boksen merket \ "Vis alle filendelser. \" Klikk på den røde knappen i hjørnet for å lukke boksen.