Hvor å konvertere MOV filer til MP4 på Mac

En MOV er standard videoformat for Apples QuickTime-spilleren, mens en MP4 fil struktur er basert på Apples QuickTime-teknologi. Mac-brukere kan være lurt å konvertere en MOV til en MP4 for lagring på sine harddisker, eller for opplasting til populære video nettsteder som YouTube eller Google Video, siden de er vanligvis mer komprimert enn MOVs. Mac-brukere vil finne det enkelt å bruke QuickTime Player, siden dette programmet ble utviklet spesielt for slike konverteringer (i tillegg til de mange snarvei Mac-spesifikke tastetrykk). Vær oppmerksom på at å konvertere en MOV til en MP4 kan resultere i tap av kvalitet, på grunn av kompresjonsstandarder.

Bruksanvisning

1 Last ned og installer QuickTime Player. Godta lisensvilkårene og åpne programmet.

2 Klikk "Apple-O" for å finne din MOV-filen i Finder-vinduet og åpne i QuickTime.

3 Klikk "Apple-E" for å få opp eksportalternativer. Velg «Film til MPEG-4" i "Export:" menyalternativer.

4 Klikk på "Alternativer ..." -kategorien for å velge MPEG-4 eksportinnstillinger. Brukerne kan velge "MPEG-4 Basic", "MPEG-4 Improved" og "H.264", avhengig av dine behov.

Endre bildestørrelse, hvis nødvendig, og klikk "OK."

5 Gi nytt navn til filen, hvis ønskelig, og klikk "Lagre" for å starte konverteringen. Avhengig av størrelsen på filen, kan dette ta flere minutter.

Hint

  • For utgang lavere kvalitet, velg "MPEG-4 Basic" i "Video Format" alternativer i "MPEG-4 Export Settings" -vinduet.
  • For å laste opp høyere kvalitet video til Internett, velger du enten "MPEG-4 Improved" eller "H.264". Dette vil omtrent doble størrelsen på utskriftene.
  • Når du velger forskjellige eksportvalg for online streaming, må du ikke sette inn "Image Data Rate" for høyt, da dette ikke vil streame ordentlig.