Hvor å konvertere MP4 til AMV Med Freeware

AMV står for "Advanced Media Video", og det er formatet som brukes i mange kinesiske bærbare mediespillere. Dine MP4 videofiler kan være inkompatible på en enhet som krever AMV, noe som betyr at det ikke vil spille ordentlig. Løs dette problemet ved å konvertere MP4 til AMV gjennom bruk av freeware konverteringsprogrammer, som lar deg konvertere filene dine uten kostnader.

Bruksanvisning

1 Last ned og installer et program som Tanbee Video. Åpne programmet. Klikk på "Legg til" knappen til venstre i hovedvinduet for programmet. Dobbeltklikk på din MP4-fil. Det vil nå vises på hovedskjermen. Sørg for at boksen ved siden av navnet er merket av. Klikk på "Profil" og sørge for at "AMV" er valgt. Klikk på "Start" -knappen for å starte konverteringen. Klikk "Open" nederst på skjermen for å åpne mappen der den nye AMV er lagret.

2 Bruke et program som Xilisoft for en alternativ konverteringsrett. Bruk "Add File" knappen for å legge filen. Bruk "Profil" rullegardinmenyen for å velge det formatet du ønsker. Klikk på "Konverter" -knappen for å konvertere filen til AMV format.

3 Prøv en konvertering program som Aura Free Converter som et siste alternativ. Klikk på "Legg til video" knappen for å legge videoen. Velg output format som "AMV." Klikk på "Konverter" -knappen øverst på siden for å starte konverteringen.