Hvor å konvertere PDF-filer til Flash

April 2 by admin

Konvertere PDF-filer til Flash gjør at sidene i filen for å fortsette i en mer attraktiv og jevn format. For eksempel, noen forfattere velger å publisere PDF-filer som Flash-flipping bøker, hvor sidene i PDF-filen vendes som sidene i en roman. Også, i enkelte tilfeller Flash-filen kan komprimere og bli mindre i størrelse sammenlignet med PDF --- særlig i tilfelle av en meget stor og lang PDF-dokument. Etter å ha utført konverteringen vil du motta en SWF-fil.

Bruksanvisning

1 Bruk ePageWiz å konvertere PDF-filer til Flash-format. Dette er en frittstående publisering plattform som lar deg forvandle din statiske PDF-sider til å snu Flash-sider. Importer PDF-filen inn i programmet for å starte konverteringen. Du kan også legge til multimedia, som for eksempel lyd, flere web-bilder (PNG, JPEG, GIF) og videoer til filen. Last ned en gratis prøveversjon før du kjøper full programvare, som tillater ubegrenset konverteringer.

2 Utføre konverteringen ved hjelp av Issuu. Dette er en web-basert PDF-til-Flash konverteringsverktøy. Klikk på "Last opp" på hjemmesiden til Issuu nettstedet, finne PDF-filen du vil konvertere, og skriv inn din e-postadresse når du blir bedt om slik at du kan motta det konverterte dokumentet. Den resulterende Flash-fil er en web-klar dokument med bla sider.

3 Konverter PDF-fil til SWF-format ved hjelp av Media Convert. Dette er en gratis nettleser-basert verktøy. Bla til PDF-fil på datamaskinen din, må "Input format" viser "Portable Document Format" og velg "Flash SWF" fra "Output format" drop-down boks. Du kan legge til flere alternativer til den nye SWF-fil, inkludert en lydfil og passord, før konvertering. Du kan også konvertere en URL-kobling til et PDF-dokument til en SWF-fil ved hjelp av dette verktøyet.

Related Articles