Hvor å konvertere Quicktime-filer for å spille på Windows Media Player

Hvor å konvertere Quicktime-filer for å spille på Windows Media Player


Quicktime videoer, som MOV-filer, vil spille i Apples media programmer som Quicktime og iTunes. Disse typer filer er ikke kompatible med Windows Media Player, imidlertid, og dermed filene vil ikke åpne i Windows Media Player. For å se disse filene ved hjelp av Windows Media Player, vil du konvertere Quicktime video til et annet format. Quicktime videoer kan konverteres til Windows Media Player-filer gratis på nettet.

Bruksanvisning

Media Converter

1 Gå til online omformer nettstedet heter Media Converter.

2 Klikk "Last opp en fil" som ligger på venstre del av siden. En bla-knappen vil dukke opp på denne siden.

3 Klikk "Bla gjennom". Et vindu åpnes.

4 Finn og velg deretter Quicktime video inne i vinduet som du ønsker å konvertere til en Windows Media Player format. Etter at du har klikket på denne filen, klikk på "Open" nederst i det åpne vinduet.

5 Klikk "OK" på websiden for å se fire nye alternativer på siden.

6 Velg "gå til neste steg" og en drop-down boks vil vises på websiden.

7 Klikk på drop-down boksen og velg "MPEG" eller "WMV". Enten formatet er kompatibelt med Windows Media Player. Etter at du har gjort ditt valg, klikker du på "OK" på websiden til å gå videre.

8 Klikk på "Start" -knappen på websiden for å begynne å konvertere Quicktime video. Etter at filen er konvertert til en Windows Media Player-fil, vil en nedlastingslink være oppført nederst på siden.

9 Klikk på nedlasting linken for å lagre den nye Windows Media Player-fil på datamaskinen.

Zamzar

10 Gå til Zamzar filkonvertering nettside.

11 Klikk "Bla gjennom" på venstre del av nettsiden. Et vindu åpnes. Deretter velger du Quicktime video inne i vinduet som du ønsker å konvertere til en Windows Media Player format. Klikk "Åpne" ved bunnen av det åpne vinduet.

12 Velg "mpg" i drop-down boks som er til høyre for "Browse" -knappen.

1. 3 Skriv inn en gyldig e-postadresse i den tomme boksen til høyre for rulleboksen nevnt i forrige trinn. Klikk på "Konverter" til høyre for tekstboksen som nå har e-postadressen din skrevet inn i det og Quicktime video vil bli konvertert. E-postadressen du har skrevet inn vil da motta en melding fra Zamzar.

14 Åpne e-post sendt fra Zamzar. Klikk koblingen for nedlasting i midten av at e-post og en ny web side åpnes. Klikk "Download Now" på høyre del av siden for å lagre filen på datamaskinen.

Hint

  • Tiden det tar for Quicktime video å konvertere, vil avhenge av størrelsen / lengden på videoen. Større Quicktime videoer vil ta lengre tid å konvertere.