Hvor å konvertere videofiler til VCD format

Hvor å konvertere videofiler til VCD format


VCD-formatet, som står for Video Compact Disc, er perfekt for de som ønsker å skape et synlig film, men ikke har en DVD-brenner. I stedet kan de VCD filer brennes på en vanlig CD og så på en VCD-spiller eller en kompatibel DVD-spiller. Før du begynner å brenne VCD filer med din favoritt CD brenner programvare, må du konvertere filmfiler først. Enten MOV eller .AVI, kan du konvertere filene til VCD format for å gjøre dem enkle å se på en TV.

bruksanvisning

Ved hjelp av Digital Media Converter

1 Last ned og installer Digital Media Converter på din datamaskin (se Ressurser). Start opp programmet.

2 Velg "Legg til en eller flere filer til å konvertere" fra Quick Start-menyen og klikk "OK."

3 Naviger til der du har dine filmfiler som er lagret på datamaskinen. Når du finner filen du ønsker å konvertere til VCD format, klikker du på filnavnet og klikk "Åpne".

4 Velg "Start konvertering" fra radial menyen under "Hva vil du gjøre?" i "Legge filinformasjon" -vinduet. Klikk "Velg Konverter til Format" og velg "MPEG-1 VCD" fra rullegardinmenyen. Klikk "OK", og klikk "OK" igjen for å starte konverteringen.

5 Vent til konverteringen er ferdig. Dette kan ta flere minutter og opp til en time, avhengig av størrelsen av den originale filen. Din konverterte VCD fil er nå i Dokumenter-mappen på datamaskinen.

Ved hjelp av Advanced X Video Converter

6 Last ned og installer Advanced X Video Converter på din datamaskin (se Ressurser). Start opp omformer programvare.

7 Klikk på "Legg til oppgave" -knappen øverst på skjermen. Klikk "Alt til VCD / SVCD" som oppgave og klikk "Next".

8 Naviger til filmfilen lagres på datamaskinen din ved å klikke på "Add File" -knappen. Velg hvor du vil lagre den resulterende VCD fil på datamaskinen din ved å klikke på "Browse" -knappen. Under "konvertere video til", velg "VCD NTSC" fra rullegardinmenyen. Klikk "Done" når du er klar til å fortsette.

9 Klikk på "Start" -knappen for å starte konverteringen. Dette kan ta opptil en time hvis den opprinnelige filen er stor i størrelse. Når konverteringen er ferdig, vil du finne VCD fil i mappen du valgte som reisemål.

Bruke AVI til VCD / SVCD / DVD Converter

10 Last ned og installer AVI til VCD / SVCD / DVD-programvare på datamaskinen din (se Ressurser). Start programmet fra snarveien på skrivebordet eller fra Start-menyen.

11 Klikk på "Add File" knappen øverst på skjermen og velge filmfilen AVI du ønsker å konvertere. Klikk "Open" når du er klar for å fortsette.

12 Klikk på "Browse" under "Output Folder" for å velge hvor du vil lagre den konverterte VCD format filen. Velg "VCD" fra rullegardinmenyen under "Output Settings". Klikk på "Konverter" -knappen øverst på skjermen.

1. 3 Vent til filkonvertering til slutt. Når dette er gjort, kan du finne den VCD fil i mål-mappen du valgte.

Hint

  • Brenn filer på en plate ved hjelp av en populær CD brenner programvare.