Hvor å låse opp Fonts

Den operativsystem av valget for mange grafiske designere er Macintosh-plattformen. Det finnes mange programmer og verktøy som er innfødt til Mac som er rettet mot den kreative bransjen. Et slikt verktøy er Fontbok verktøyet, som er en samling av forhåndsinstallerte skrifter. Du kan søke gjennom skriftene i Fontbok, deretter velge og låse den skriften du vil bruke på din neste prosjekt.

Bruksanvisning

1 Dobbeltklikk på harddisken ikonet på skrivebordet, og klikk deretter på "Programmer" -mappen.

2 Bla nedover i listen over programmer, og klikk på "Skrift Book" ikonet. Fontbok verktøyet vil åpne.

3 Klikk på "Alle fonter", som er i "Collection" ruten helt til venstre side av vinduet. Den fullstendige listen over skrifttyper vil bli vist i "Skrift" -panelet.

4 Klikk på navnet på skriften du vil bruke i skriftlisten for å velge det. Klikk "Bekreft Skrift" fra filmenyen. Skrift Validation-vinduet åpnes, og systemet vil sjekke skriften for å sørge for at det ikke er skadet.

5 Klikk "New Collection" fra "Fil" -menyen, skriver inn et navn for det nye prosjektet du arbeider på i det åpne tekstboksen i Samling ruten. Velg skriften du vil bruke i prosjektet og dra det til den nye kolleksjonen. Skriften er nå klar til bruk med det nye prosjektet.