Hvor å låse opp Microsoft 2007 for full tilgang

Microsoft Office 2007 Suite krever full installasjon og en gyldig produktnøkkel før det vil fungere ordentlig, og til sitt fulle potensial. Du kan aktivere Microsoft Office via telefon eller via Internett. Hvis du har en prøve eller abonnement versjon av Microsoft Office, vil telefonaktivering ikke være tilgjengelig. Hvis du bruker telefonaktivering, har en datamaskin hendig å gi programvare produktnøkkelen til representant som svarer samtalen. Vær oppmerksom på at telefonaktivering tar lengre tid enn aktivering via Internett fordi det er ikke automatisk.

Bruksanvisning

Aktiver Microsoft Office 2007 over telefon

1 Klikk på "Start" -knappen i nedre venstre hjørne av skjermen og peke markøren til "Alle programmer." Klikk "Microsoft Office" i den alfabetiske listen og klikk på en av de tilgjengelige Microsoft Office-programmer.

2 Klikk på andre kule i aktiveringsveiviseren som vil dukke opp automatisk, merket: "Jeg ønsker å aktivere programvaren over telefonen" og klikk på "Neste" -knappen nederst. Velg ditt område fra rullegardinmenyen på denne siden. Veiviseren vil da vise ett eller flere telefonnumre for deg å ringe.

3 Ring nummeret som ligger nærmest deg. Representanten som besvarer samtalen vil spørre deg om installasjonen ID som vises på skjermen. Etter at du gi personen ID, vil de gi deg en bekreftelse.

4 Skriv inn bekreftelses ID i tekstboksen nederst på veiviseren og trykk "Enter". Microsoft Office-pakken er nå aktivert.

Aktiver Microsoft Office 2007 over Internett

5 Klikk på "Start" -knappen eller kule i nedre venstre hjørne av skjermen og peke på "Alle programmer". Klikk "Microsoft Office" i alfabetisk liste, og klikk deretter et av Microsoft Office-programmer.

6 Klikk på den første kulen i aktiveringsveiviseren som dukker opp automatisk, merket: "Jeg ønsker å aktivere programvaren over Internett" (anbefales) og klikk på "Neste" -knappen nederst i veiviseren.

7 Vent til veiviseren for å automatisk koble til Microsoft-server for å aktivere Suite Microsoft Office 2007 ved hjelp av Internett-tilkobling. Microsoft Office 2007-produktnøkkel vil bli brukt, og programvaren vil aktivere etter at en forbindelse har blitt gjort.