Hvor å låse opp Novation V-Station

Novation V-Station er en sample-nøyaktig programvare emulering av K-Station, en virtuell analog hardware synthesizer som også produseres av Novation. V-Station emulerer alle K-Station funksjonalitet, inkludert sine patch opprettelse funksjoner og vocoder effekten, men er mer fleksibel ved at den kan brukes direkte i en kompatibel vertsprogram, slik som Apples Logic eller Steinbergs Cubase. Låse V-Station etter kjøpet er en to-trinns "challenge / response" prosess som krever et gyldig serienummer og Internett-tilgang.

Bruksanvisning

1 Start din vertsprogrammet. V-Station er kompatibelt med alle VST- og Audio Unit-kompatible vertene, som omfatter de fleste vertsprogrammer.

2 Sett inn, eller "instantiate" V-Station på et Programvareinstrument-spor. Prosedyren for å lage en ny software instrument spor og sette inn et instrument plugin varierer mellom programmer. Rådfør deg med vertens dokumentasjon hvis du ikke vet hvordan. I de fleste tilfeller, V-Station grensesnitt vises automatisk når den settes inn. Fordi V-Station ikke er låst, er en dialog autorisasjon lagt over kontrollene.

3 Kopiere informasjonen i feltet merket "Maskinkode" i dialogboksen autorisasjon. Fremhev det med musen og trykke "Ctrl" og "C"

4 Åpne en nettleser og gå til Novation web på novationmusic.com.

5 Klikk på "Registrer produkt" i øvre høyre hjørne på siden. Novation påloggingssiden brukerkonto vises.

6 Logg deg inn med ditt Novation brukerkonto informasjon. Hvis du ikke har en konto, registrere deg for en ved å fylle ut riktig informasjon til høyre.

7 Klikk på "Register Product" i øvre høyre hjørne av brukerkontoen din side. Dette tar deg til registreringssiden.

8 Velg "V-Station" fra rullegardinlisten i "Product Form" i registreringssiden.

9 Skriv inn serienummeret som fulgte med din kopi av V-Station i feltet merket "serienummer". Serienummeret er trykt på et stykke papir i CD-ROM-sak som bærer V-Station plate.

10 Klikk "Handle." En ny tekstinntastingsfeltet merket "Maskinkode" vises. Klikk i feltet og trykk "Ctrl" og "V" for å lime inn koden du kopierte i trinn 3.

11 Skriv inn navnet ditt i feltet merket "Brukernavn" og klikk på "Send" -knappen. En åpningskode genereres og sendt til e-postadressen tilknyttet din brukerkonto.

12 Start din e-postklient. Det kan ta noen minutter for e-post med åpningskode å ankomme. Avsenderen er identifisert som "Novation Music." Åpne e-posten når den kommer.

1. 3 Marker åpningskode som finnes i e-post og trykk "Ctrl" og "C" for å kopiere den til utklippstavlen.

14 Gå tilbake til programvareinstrument vertsprogrammet og lime inn åpningskode i feltet merket "Keycode" i dialogboksen V-Station autorisasjon. Trykk "Ctrl" og "V" for å lime inn.

15 Klikk "Done" i dialogboksen autorisasjon. Dialogboksen forsvinner, noe som gjør V-Station tilgjengelig for bruk i vertsprogrammet.