Hvor å Legge ned en Excel-arbeidsbok ikon Into PowerPoint

Hvor å Legge ned en Excel-arbeidsbok ikon Into PowerPoint


Når du utformer en PowerPoint-presentasjon, kan du sette inn mange forskjellige objekter, for eksempel lydklipp, bilder eller filer. Hvis du ønsker å legge ned en Excel-arbeidsbok i PowerPoint-presentasjonen, det tar litt tid å gjøre det. Du kan selv legge inn arbeidsboken som et ikon hvis du ikke ønsker å vise en hel arbeidsbok i presentasjonen.

Bruksanvisning

1 Åpne PowerPoint-presentasjonen du ønsker å legge ned en Excel-arbeidsbok ikonet inn.

2 Velg lysbildet du vil legge ikonet til, og klikk deretter på "Sett inn" fanen ligger i PowerPoint båndet på toppen av siden.

3 Se til "Text" i båndet, og klikk "Object". "Sett inn objekt" dialogboksen åpnes.

4 Klikk på knappen ved siden av "Opprett fra fil" og deretter "Browse", slik at du kan søke etter Excel-arbeidsboken du vil bygge.

5 Velg Excel-filen du ønsker å legge ned og klikk "Åpne".

6 Merk av i boksen ved siden av "Vis som ikon" og klikk "OK." Et ikon for Excel-arbeidsboken du har valgt vil nå dukke opp på PowerPoint-presentasjonen.

Hint

  • Etter at du legge inn Excel arbeidsbok ikonet i presentasjonen, kan du få tilgang til arbeidsboken ved å dobbeltklikke på ikonet.
  • Du kan flytte ikonet til et annet sted på lysbildet ved å klikke på ikonet en gang og deretter dra det til et annet sted på lysbildet.