Hvor å Legge ned YouTube-videoer slik at det vil ikke klikk unna til YouTube?

Blant de mest praktiske funksjonene i sosiale medier og den såkalte "Web 2.0" er at webmastere og andre Internett-brukere er i stand til å referere nettsteder og multimedia uten å måtte gjøre besøkende klikker bort til eksterne nettsteder. For eksempel, i stedet for å sette inn en klikkbar lenke til en YouTube-video inn i en av dine sider eller et innlegg du gjør, legge inn en kode som gjør at besøkende kan se videoen i din webside.

Bruksanvisning

1 Naviger til YouTube-videoen du ønsker å legge inn på din side. Klikk på "Share" -knappen under videoen.

2 Klikk med musen inne i feltet under "Legge" for å velge linken. Høyreklikk hvor som helst i feltet, og klikk kopier "for å kopiere informasjonen til datamaskinen.

3 Opprett et nytt blogginnlegg, diskusjonstavlen melding. Eller, hvis du er en webmaster, åpne HTML-fil på siden der du vil sette inn video i en HTML-editor. Klikk med musen uansett hvor i innlegget eller siden du ønsker å sette inn videoen, høyreklikk og klikk "Lim inn" for å lime inn koden.

4 Klikk på "Post" - eller, hvis du setter inn koden i en HTML-fil, lagre den. Se ditt innlegg eller side og merker at YouTube-videoen viser nå i det, slik at brukerne kan spille av filen, vise det i full skjerm og selv få sin egen "Embed" kode uten å klikke bort til YouTube.