Hvor å se to skjermer på en datamaskin med to forskjellige programmer

Hvor å se to skjermer på en datamaskin med to forskjellige programmer


Mange databruk krever at to programmene være åpne eller brukes samtidig for å fullføre. Mange datamaskiner kan starte to programmene så lenge det er ledig plass i minnet. Men skjermen er ofte bare stort nok til å vise ett program samtidig. For å komme rundt dette, kan du koble til en ekstra skjerm til datamaskinen. Deretter kan du se to separate programmer i hver skjerm. Mange systemer er i stand til å koble to skjermer.

Bruksanvisning

1 Finn andre skjermen kontakten på baksiden av datamaskinens harddisk sak. Datamaskinen kan ha to enkle stikkontakter (for eksempel to DVI-kontakter eller to VGA-kontakter) eller kan ha en DVI og en annen D-SUB-kontakt. Den ekstra kontakten må speile socket-tilkobling på baksiden av den andre skjermen eller en adapter, for eksempel en USB-til-DVI-adapter, må kjøpes. (Kontakt datamaskinprodusenten eller databutikk representant på å kjøpe riktig kabel for å koble skjermen til din spesifikke harddisk.)

2 Slå av hver skjerm og harddisken. Koble den andre skjermen til baksiden av harddisken bruker riktig kabel, for eksempel en DVI, VGA eller DVI til D-SUB-kabelen.

3 Plasser skjermene nær hverandre; side-ved-side er ofte den mest passende stilling. Strøm på begge skjermer og hard drive.The andre skjermen vil være helt tomt.

4 Klikk på "Start" -knappen på skrivebordet og velg "Control Panel". Klikk "Juster skjermoppløsning" under "Utseende og personalisering" kategori.

5 Velg menyen ved siden av "Flere skjermer" og velg "Utvid disse skjermene." (Hvis du ikke har en Flere skjermer alternativ, så har du sannsynligvis ikke kan koble til en ekstra skjerm.) Klikk "OK" for å aktivere den andre skjermen.

6 Gå til Start-menyen og starte programmene du ønsker å se. Dra ett program over til den andre skjermen og holde det andre programmet i den første skjermen skjermen til å vise de to programmer samtidig.