Hvor å skjule feil på WordPress

May 26 by admin

Hvor å skjule feil på WordPress


Når en besøkende forsøker å få tilgang til en side på din WordPress nettsted som ikke eksisterer, blir de sendt til 404 av bloggen din. Vanligvis har en 404-side en stor tittel som sier "404 - Finner ikke filen" sammen med en kort melding som forklarer situasjonen. Dette kan være irriterende for de besøkende, og kan virke uprofesjonelt på kommersielle nettsteder. Det er to måter å skjule 404 feil: den første er å snu 404 siden til noe mer nyttig og den andre er å omdirigere den til en annen side på nettstedet ditt.

Bruksanvisning

Endring av 404 Feilside

1 Logg inn på din WordPress admin panel. Klikk "Utseende" og deretter "Editor". Se etter 404.php på listen over filer til høyre - vanligvis vil det være helt i toppen. Klikk på den for å åpne den i redigeringsruten.

2 Endre HTML-koden på denne siden. Du vil kanskje endre tittelen til noe mer vennlig, for eksempel "Beklager, vi kan ikke synes å finne filen du leter etter." Under dette, kan du legge til noen ekstra funksjoner. Noen nettsteder benytte anledningen til å fortelle besøkende mer om området og gi linker til noen av sine beste innholdet. Andre nettsteder legge inn små HTML spill i 404-side for en roman feil opplevelse.

3 Klikk på "Update File" når du er ferdig. De besøkende vil nå bli presentert med en mer spiselig 404 skjermen.

Omdirigere 404 Side

4 Logg inn på din WordPress admin kontrollpanelet. Klikk "Utseende" og deretter "Editor". Klikk 404.php fra listen til høyre side av skjermen, som vil bringe det inn i det sentrale redigeringsområdet.

5 Velg all koden i skjermen og kopiere den. Åpne opp et tekstredigeringsprogram som Notisblokk og lim inn koden inn i den. Lagre denne filen på datamaskinen.

6 Gå tilbake til WordPress admin skjermen og slette all koden i 404.php filen. Nå som du har en sikkerhetskopi, kan du erstatte den gamle versjonen bør du trenger å gjøre det.

7 Lim inn følgende kode i den tomme 404.php filen:

<? Php

header ( "Status: 301 flyttet permanent");

header ( "Location: http: //www.ChangeThis.com");

?>

Endre nettadressen til det stedet du vil ha den 404 siden for å henvise til. For eksempel kan du bruke bloggen din hjemmeside. Klikk på "Update File" når du er ferdig.

Hint

  • Du kan teste endringene ved å gå til en side som ikke eksisterer, for eksempel yoursite.com/uhuhuhuh. Hvis endringene du har gjort ikke gir effekt, tilbake til Temaredigering, og kontroller at koden er tastet riktig, og at endringene ble reddet.

Related Articles