Hvor å streame video til TV-en på en Mac

Avhengig av modell av Mac-en, kan du være i stand til å streame video til TV-en ved hjelp av Mac DVI-porten. På tidspunktet for publiseringen i juni 2011, bare noen modeller av Mac-maskiner har en DVI-port som er kompatibel med S-video, som er den type video som brukes av de fleste TV-apparater. Disse modellene inkluderer Mac Mini, MacBook Pro, Power Mac G5 og noen modeller av Mac Pro. Eldre Mac-maskiner, som Macbook G4, kanskje eller kanskje ikke har S-video-funksjonalitet med sine mini-DVI-porter. Sjekk spesifikasjonene for din Mac, eller se Apple-skjerm og skjermkort Tabell online.

Bruksanvisning

1 Kontroller at TVen har en S-video-kontakt. Dette er vanligvis en gul kontakt.

2 Bestem at Mac Mini, MacBook Pro, Power Mac G5 eller Mac Pro bruker en DVI-adapter. Se i dokumentasjonen som fulgte med Mac. Hvis du har en Mac Pro, må den også ha et ATI X1900 skjermkort.

3 Kjøp en DVI-til-video-adapter. Disse er tilgjengelige fra Apple Store og andre Apple-vennlige elektronikkbutikker.

4 Koble adapteren til Mac med DVI-porten. Koble adapteren til TV-en, eller til en S-videokabel, ved hjelp av S-video-adapter til TVen.

5 Slå på TV'en. Bruk kontrollene på TVen eller fjernkontrollen, for å endre video til S-video-i fôr. Dette gjøres vanligvis ved hjelp av samme menyen du vil bruke til å endre fra DVD til Cable.

6 Se en video på din Mac, og det vil vise på TV også.

7 Lukk MacBook Pro hvis du vil, og hvis den er koblet til en ekstern mus og tastatur. Det vil gå inn i hvilemodus. Bare flytte musen eller trykker på en knapp for å vekke den.