Hvor er min brannmur Ligger på datamaskinen min?

En brannmur er en viktig del av datasikkerhet og beskyttelse mot ondsinnede angrep. Den type brannmur brukes bestemmer sin plassering på datamaskinen.

typer

Den vanligste brannmuren er Microsoft Windows Firewall, som er forhåndsinstallert på alle Windows-baserte datamaskin (PC) systemer. Andre, tredjeparts brannmurer, er vanligvis installert når du installerer en sikkerhetspakke, som Norton, Avast og Eset. Begge typer brannmurer har ulike nivåer av beskyttelse, med tredjeparts brannmurer tilbyr mer avanserte funksjoner.

Microsoft Windows-brannmur

Microsoft Windows Firewall er en grunnleggende brannmur med minimale funksjoner og, som nevnt, er installert på Windows-PCer som standard. Det kan bli funnet i kontrollpanelet på en Windows PC. Windows Firewall tilbyr ulike nivåer av beskyttelse og er normalt oppdatert med Windows Update.

Tredjeparts brannmurer

Tredjeparts brannmurer kan finnes ved å åpne Security Suite-programvaren. Med flere avanserte funksjoner og sterkere beskyttelsesregler, tredjeparts brannmurer gir sterkere beskyttelse. De oppdateres når sikkerhet eller suite er oppdatert.