Hvor kan jeg spille Nancy Drew PC Games Online?

Den Nancy Drew tenåringsdetektiven karakter har vært populært i nesten 80 år. Opprinnelig hovedpersonen i sin egen serie av bøker, er Nancy Drew nå hovedpersonen i en serie av online og nedlastbare spill.

Det er flere steder for deg å få din fylle av Nancy Drew spill gratis. Du kan spille sammen som den berømte detektiv prøver å løse et mysterium eller unn deg en eller flere av en rekke minispill som har lite å gjøre med mysterier, men er likevel kobling og morsomme.

Her Interactive

Spillutvikler Her Interactive er ansvarlig for dagens produksjon av Nancy Drew spill, både online og for salg, så sin nettside skal være første stopp. Her Interactive ikke bare lar deg spille en rekke Nancy Drew mysterium spill og mini-spill på nettet, du kan også laste ned gratis demoer av dine favoritter til å bestemme om du ønsker å kjøpe fullversjoner.

Noen av våre andre spill på Her Interactive er minispill der du utfører ganske enkle, ikke-detektiv oppgaver. "Danger By Design" er en mote spill hvor du velger klær og tilbehør til din heltinne. I mini-spillet i "The Train til Blue Moon Canyon," du trenger for å tid klikkene akkurat for å hoppe hesten din i løpet av hindrene. I "The Creature of Kapu Cave", må du samle nok skjell til å lage et spesialdesignet smykke før du går tom for pust.

Mer komplisert spill kan bli funnet i Nancy Drew Dossier Game "Lights, Camera, Curses!" I disse, er Nancy prøver å gjøre sin vei gjennom et puslespill ved å finne viktige objekter og deretter bruke par av dem sammen for å oppnå sine mål. "Legend of the Crystal Skull" er også en mer komplisert spill, hvor du må grave opp hint om legenden av skallen hvis du ønsker å vinne tre ulike belønninger.

andre nettsteder

Du kan spille "White Wolf of Icicle Creek" spillet på Girl.com.au, i en mye bedre, raskere og bedre versjon enn den som på den offisielle Her Interactive nettstedet. Du kan også spille "Danger By Design" og "The Creature of Kapu Cave" i lysere, større, lettere å se formene her også.

Big Fish Games har et stort antall demoversjoner av Nancy Drew spill du kan laste ned, og du kan også spille den elektroniske versjonen av "Lights, Camera, Curses!"

The Game Zone, Y8, og Shockwave nettsteder alle har en eller flere Nancy Drew online spill gratis.