Hvor mange skjermer du kan bruke med en MacBook?

Mange Windows-datamaskiner leveres med åpen VGA-porter og HDMI-porter for å koble til eksterne skjermer eller flatskjerm-TVer. MacBooks ikke bruke de samme kontaktene, men kan kjøre en ekstern skjerm. Med de rette ekstra adaptere og maskinvare, kan du kjøre mer enn en ekstern skjerm med MacBook.

MacBook Air

The 2011 revisjon av MacBook Air kan kjøre en ekstern skjerm med Thunderbolt-tilkobling. Dette erstatter Mini Displayport-tilkobling, som erstattet den opprinnelige MacBook Airs MicroDVI kontakt. Rådfør deg for å finne ut hvilken skjermport MacBook Air har. Du trenger en adapter kabel - en fulgte med MacBook Air - for å koble MacBook Air til skjermen, som de fleste skjermer ikke har kontakter for en av disse tre typene. Koble kabelen fra MacBook Air til skjermen vil åpne en dialogboks på datamaskinen der du kan velge hvordan skjermen vises.

Macbook Pro

MacBook Pro har samme visningsportalternativene at MacBook Air gjør. 2011-versjonen bruker Thunderbolt, de 2008, 2009 og 2010-versjonene brukt Mini Displayport som kontakten, og den versjonen 2007 brukte Mini-DVI-kontakt. En av årsakene til overgangen fra Mini Displayport til Thunderbolt er at Thunderbolt kan også støtte en strømtilkobling. Plugging MacBook Pro eller MacBook Air til en Thunderbolt-skjermen gjør skjermen for å mate strøm til datamaskinen, noe som reduserer reir av kabler rundt MacBook.

Flere skjermer via USB til DVI adaptere

Mac-bærbare kommer med et enkelt display port. Ut av boksen, de støtter bare én ekstern skjerm. USB til DVI adaptere plugge inn din Mac-ens USB-port og koble til en DVI-kabel på den andre siden. Dette krever installasjon av et ekstra sett med drivere på MacBook, men lar deg kjøre en ekstern skjerm per USB-port i tillegg til skjermen skjermkortet gir. Disse systemene kan ikke benyttes på USB daisy kjedene - du kan ikke koble til en seks-port USB-hub til MacBook-ens USB-tilkobling og kjøre seks skjermer gjennom den. Denne løsningen fungerer også på PC-siden, og er den måten at de fleste PCer få tre- og seks-skjermen Display oppsett slik som de du ser i bakgrunnen for nyhetssendinger.

Ekstern skjerm Modes og hva de gjør

Avhengig av hvordan du kobler en ekstern skjerm til MacBook, har du noen alternativer. Du kan stille inn MacBook å slå av PC-ens skjerm og bare bruke skjermen som en enkelt skjerm - dette kan være bra hvis skjermen har høyere oppløsning enn den bærbare skjermen. Du kan også kjøre begge skjermene samtidig; dette kan gjøres som en delt skjerm der Macintosh menylinjen dukker opp på toppen av en skjerm. Du kan også ha skjermen gjenskape det du ser på Macintosh laptop; denne siste modusen er nyttig for å gi presentasjoner.