Hvor stor bør en partisjon være for Windows XP installere?

Hvor stor bør en partisjon være for Windows XP installere?


Windows XP installasjonen kan du partisjonere harddisken, bryte den opp i mer håndterbare data lagringsområder. OS partisjonen, som kommer til å inneholde Windows-systemfilene ikke trenger å være så veldig stor, men trenger en viss mengde plass for riktig funksjon.

Windows System Files

Hoved partisjonen vil inneholde Windows-mappen, som inneholder alle de grunnleggende filer for å gjøre Windows XP går. I en typisk installasjon, vil dette kreve rundt 4 GB plass.

Programfiler

Som standard vil de fleste programvare vil installere program- og konfigurasjonsfiler til samme partisjon som Windows-katalogen. Installer destinasjoner kan ofte tilpasses, og sannsynligvis bør være for elementer som spill som tar opp mye plass, men en viss mengde programmer er plassert der i Windows installasjonen, og du bør la minst en 2 GB for denne mappen.

Dokumenter og innstillinger

En annen standardmappe plassert i hoved partisjonen heter Documents and Settings, og det er her Windows lagrer den grunnleggende brukerinformasjon, som mappen Mine dokumenter og midlertidige Internett-filer. Avhengig av hvor mye du ønsker å lagre i form av dokumenter, musikk og videoer i disse standard steder, vil du ønsker å bevilge minst en 1 GB for dette.

Diverse filer

Produsenter som enhetsdrivere Dell og HP lagre og andre konfigurasjonsfiler på hovedpartisjonen. De er ikke så ofte tar opp mye plass, men bør også gjøres rede for.

Future Expansion

Det er ikke sannsynlig at Windows XP vil bli oppdatert i en slik grad at det vil ta opp mye mer enn 4GB, men programoppdateringer eller ny programvare kan lett vokse utover anslag, mens midlertidige Internett-filer og generell digital junk kunne bygge opp i ut av måten legger raskt. Figur i en annen 50% eller om 4GB, for en total på minst 12 GB, for hoved Windows XP-partisjonen.