Hvordan å blande Oranges & Milk

Den pikant smak av frisk appelsin og kremet og tett smaken av melk vanligvis ikke synes å blande sammen. Dette er fordi den sitronsyre i appelsiner curdles melk. Men en deilig drink kalt en Orange Julius smoothie kan du blande appelsiner og melk i en drink som er forfriskende, deilig og søt. Å vite hvordan å blande appelsiner og melk til å lage din egen versjon av en Orange Julius gir deg muligheten til å tjene forfriskende drinker proppfulle av kalsium og vitamin C.

Bruksanvisning

1 Skrell navle appelsiner og skille kiler. Bruk stenfrie navle appelsiner eller grave frøene ut av hver kile med fingrene.

2 Legg hele oransje wedges til blender. Tilsett melk og sukker. Sett lokket på blenderen.

3 Trykk på "puré" -innstillingen på blender. Mos blandingen i en helt minutt. Tilsett is og trykke "blanding" innstilling på blender. Bland i ett minutt. Serveres i ditt valg av glass.

Hint

  • Andre ingredienser kan legge til smaken og forfriskende følelser en hjemmeblandet Julius drink gir deg. For eksempel, fungerer honning som en sunn erstatning for sukker, og 1 ts. av friske mynteblader legger en matbit å drikke.