Hvordan å blande to Shots sammen til ett med After Effects

I Adobe After Effects, kan du bruke ulike effekter til å blande videoklipp sammen for et prosjekt. Valget av effekt for å bruke for blending avhenger av hvordan du ønsker å blande skuddene sammen. Bruk "Chroma Key" eller "Gjennomsiktighet" verktøy for å kunne blande klippene. For å vise klipp samtidig, kan skalaen verktøyet opprette et bilde-i-bilde-effekt.

Bruksanvisning

Chroma Key Tool

1 Dra og slipp de to klippene inn i "Layers" -vinduet. Laget på toppen vil dukke opp over hele laget under.

2 Velg "Effect"> "Taste"> "Color Key." En ny nøkkel effekten vil gjelde til toppen klippet i "Layers" -vinduet.

3 Velg pipetteverktøyet til å velge den fargen du ønsker å "nøkkelen" ut av det øverste laget. En "tastet" farge vil bli usynlig for å avdekke bakgrunnen. For eksempel, hvis du har en mann foran en bluescreen, på et lag over et klipp av en skog, kan du taste ut bluescreen så mannen ser ut i skogen.

4 Juster fargeinnstillingene nøkkel med "Effect Controls" -fanen. For eksempel kan du justere "Difference" av fargene for å inkludere ulike nyanser av blått. Den fjær verktøyet vil sette et uskarpt kant rundt tastet ut området, så det blander bedre.

5 Skrubb gjennom videoen for å sørge for at effekten gjelder alt. Hvis det er ekstra blå i videoen, bruke samme farge tasten og bruker pipetten for å velge den nye fargen.

Opasitet og Scale

6 Plasser de to klipp på "Lag" -vinduet. Velg klippet du ønsker å være hovedfokus og plassere den på det nederste laget.

7 Utvid undermenyen for det øverste laget ved å klikke på pilen. Klikk på "Transformer" pil.

8 Utvid "Opacity" pil. Sett "Opacity" til "50%" Begge klippene blir jevnt blandet på skjermen.

9 Tilbake opacity til "100%", hvis du ønsker å bruke skalaen til å blande klippene sammen. Utvid "Scale" pil.

10 Sett "Scale" for hvert klipp til «50%». Klikk og dra dem i "Monitor" -vinduet i sin endelige posisjon.