Hvordan å blokkere Caller ID når du bruker en telefonlinje for oppringt Internett

Hvordan å blokkere Caller ID når du bruker en telefonlinje for oppringt Internett


Oppringt Internett kommer gjennom telefonlinjen. Selv om det finnes nyere og raskere teknologier, dial-up er fortsatt en av de billigste måtene å få tilgang til Internett. Noen steder kan du få oppringt gratis. Men hvis du bruker nummervisning med dial-up, kan det skape problemer, fordi det kan forstyrre tjenesten. Det finnes noen måter å bli kvitt den som ringer når du bruker oppringt Internett.

Bruksanvisning

1 Klikk på "Network Connection" eske på datamaskinen. Dette er noen ganger funnet i dine Internett-tilkoblinger, og andre ganger finnes under "Internett-innstillinger" i "Alternativer for Internett." Hvis du bruker en ekstern tilkobling, bør "Network Connections" boksen har som ekstern tilkobling oppført. Klikk på den. Under "Alternativer", velg "Deaktiver anrops-ID mens online."

2 Ta kontakt med telefonselskapet. Telefon selskaper har koder du kan skrive inn telefonlinjen når du vil slå av nummervisning. Hver telefonselskapet har et annet sett med koder. Få kodene og skriv dem inn i telefonlinjen ved å plukke opp røret og punching tallene i. Gjør dette før du bruker Internett, for å hindre den som ringer funksjonen fungerer. Når du er ferdig med å være online, skriv i motsatt koden de ga deg for å slå den som ringer på igjen.

3 Koble ID boksen som ringer fra telefonen før du bruker Internett.