Hvordan å blokkere spam på Eudora e-post

Spam er et økende problem for alle e-postbrukere. De fleste e-postprogrammer er å innlemme en søppelpost eller spam filter verktøy i deres programvare og Eudora er ikke annerledes. Eudora innarbeidet en spam-filter som heter Spam Watch inn i programvaren med versjon 6.0. Spam Watch er kun tilgjengelig i betalte moduser av Eudora. Spam Watch er tilgjengelig for Mac og Windows. Denne artikkelen er basert på Windows-versjonen av Eudora. Les videre for å lære hvordan å blokkere spam på Eudora e-post.

Bruksanvisning

1 Installer Eudora 6.0 eller nyere. Etter installasjonen vil du bli bedt om å opprette en søppelpost-boksen. Hvis du sier "ja" Eudora vil skape søppelpost-boksen og slå på Spam Watch. Hvis du allerede har Eudora 6.0 eller nyere installert, kan du gå til "Verktøy: Alternativer: Junk Mail" og sette et merke ved siden av "automatisk plassere Junk i Junk Mailbox" for å slå på Spam Watch.

2 Tren Spam Watch å blokkere spam. Som du mottar søppelpost, markere spam-melding og velg "Junk" fra meldingen nedtrekkslisten. Dette flytter spam til søppelpost mappen og hjelper Spam Watch identifisere typer spam.

3 Tilpass verktøylinjen for enklere tilgang. Du kan enkelt legge til "junk" og "Ikke søppel" knappene til meldingen verktøylinjen for å spare tid og trinn. For å gjøre dette, høyreklikke hvor som helst på verktøylinjen og velg "Tilpass" fra rullegardinmenyen. I kategorien Generelt, velg "Message" fra kategoriene boksen til venstre. Det er to ikoner med fiskebein. Ikonet med konvolutten og fiskebein er "Junk Mail" -ikonet. Ikonet med diamant og fiskebein er "ikke er søppelpost" -ikonet. Bare høyreklikk hvert ikon, og dra den til verktøylinjen for på fly spam kontroll.

4 Sjekk din junk postkassen ofte for å sørge for at du ikke går glipp av viktige beskjeder. Eudora vil tømme søppel postkassen hver 30. dag.

Hint

  • Hvis du oppdager at Eudora sender for mange meldinger til junk postkassen, kan du justere "Junk Threshold" at "Verktøy: Alternativer: Junk Mail." Terskelen Standard er 50. Juster dette alternativet for å endre hvor mye post er å bli junked.