Hvordan å blokkere tilgang til skadelige nettsteder

Hvordan å blokkere tilgang til skadelige nettsteder


Internett er et fantastisk verktøy, for det gjør det mulig å få kontakt med hele verden. Internett gjør det mulig å skaffe seg alle mulige slags informasjon som er tilgjengelig der ute. Men dessverre, hackere, spammere, malware, og ulovlig seksuelt innhold mette internett. Små barn og selv voksne står i fare for å bli utsatt for slike skadelig innhold. Dermed er det primære formålet med denne artikkelen for å vise deg hvordan du kan beskytte deg selv og din familie ved hjelp av en web-filtrering enheten og andre metoder.

Bruksanvisning

1 Trinn 1 Bøte din bruk av nettet

Det er ikke alltid nødvendig å bruke en web-filtrering enheten for å beskytte deg mot skadelig innhold, heller ikke du trenger alltid en liten bedrift web filter. Det er viktig at du være forsiktig på hvordan du surfer på nettet. Unngå å skrive ord i søkemotorene kan generere skadelig innhold. Videre avstå fra områder med dårlig rykte, som ulovlige og peer to peer nettsteder.

2 Trinn 2 Bruk foreldrekontroll

Hvis du har barn, så du må være forsiktig. Barn er mye mer utsatt for skadelig-innholdssider, på grunn av deres uvitenhet (de vet ikke noe bedre), og deres overdreven bruk av nettet. Hvis du har Windows Vista, kan du bruke foreldrekontroll verktøy (kan bli funnet på kontrollpanelet), som kan fungere som en web-filtrering enheten for hjemmet eller en liten bedrift web filtrering enheten. Du kan også bruke en premie antivirus-tjeneste, som kommer med Internett-sikkerhet. CA Internet Security kommer med foreldrekontroll.

3 Trinn 3 Last ned web filter programvare

Ved hjelp av en web filter programvare er den beste måten å blokkere tilgangen til ondartede nettsteder. Hvis du vil ha den beste service, er det best å kjøpe en web filter. Hvis du vil ha grunnleggende tjeneste, laste ned en gratis web filter.