Hvordan å bryte fra hverandre en ISO

ISO er en virtuell CD-fil som brukes til å gi en sikkerhetskopi av den virkelige, fysiske versjon av en CD. Hvis du ønsker å bryte fra hverandre en ISO-fil for å få tilgang til filene inne, må du bruke et arkiv program som kan utføre denne handlingen for deg. Du kan bruke noen gratis ressurser for å bryte fra hverandre og dekomprimere ISO, for eksempel arkiv programmer og nettsteder tilgjengelig på nettet.

Bruksanvisning

1 Last ned og installer WinRAR. Høyreklikk på ISO-filen og velg "Pakk ut her." Filene innsiden av ISO bryte hverandre og vises i samme mappe. WinRAR er gratis å bruke.

2 Besøk Wobzip nettstedet. Klikk på "Browse" -knappen for å laste ned ISO-filen til området. Klikk "Wobzip!" å åpne den, og bryte den fra hverandre i sine ulike filer. Klikk på hver av dem å laste ned.

3 Last ned og installer PowerISO. Klikk "Open" fra menylinjen, og velg ISO du ønsker. Filene innsiden av den vises til høyre. Klikk og dra hver fil til skrivebordet for å dekomprimere og få tilgang til dem. PowerISO er gratis å bruke.