Hvordan å dekode My Own Skype Logger

Skype holder en logg over all kommunikasjon med mindre du har deaktivert denne funksjonen ved hjelp av personverninnstillinger. Hvis du fjerner en av dine Skype-kontakter kan du ikke være i stand til å finne loggen for den personen i ditt siste innlegg historie, men postene har ikke helt forsvunnet. Loggen er lagret i en skjult mappe på datamaskinen i et kryptert format. NirSoft gratis SkypeLogView programmet lar deg hente og backup disse loggene.

Bruksanvisning

1 Last ned SkypeLogView fra nirsoft.net. Høyreklikk den nedlastede filen i Windows Utforsker, og velg "Pakk ut alle", og klikk "Pakk" for å avsløre programmet i en ny mappe.

2 Høyreklikk Skype ikonet i systemstatusfeltet på oppgavelinjen og velg "Avslutt". Dette lukker Skype helt, slik at kan nås loggfilene.

3 Start SkypeLogView fra mappen den ble hentet til. Du trenger ikke å installere den for å bruke den.

4 Les loggfilen i SkypeLogView vindu. Hver melding eller samtale har sin egen rekord oppføring, og du kan dobbeltklikke på en for å se detaljene. Hvis loggen du ønsker ikke vises, velg "Select Logger mappe" fra "Fil" -menyen. Klikk på knappen ellipse (...), og se i "Skype" katalog vist for brukernavnet du vil loggen for. Velg mappen og klikk "OK", deretter "OK" igjen for å få tilgang til loggen.

5 Klikk på "View" -menyen, velg deretter "HTML Report - Alle artikler" for å åpne en mer lesbar versjon av loggen i nettleseren din. Du kan også velge noen poster og velg "HTML Report - Valgte elementer" for å vise bare de.

6 Velg en eller flere poster, og velg "Lagre valgte elementer" fra "Fil" -menyen til backup valgte poster til en tekstfil. Velg et sted og navn på sikkerhetskopien i dialogboksen som vises, og klikk "Lagre".