Hvordan å dele en stor MP3-fil i mindre segmenter

MP3-splittere hjelpe deg hogge opp store MP3-filer i mer håndterbare biter. De kan komme seg rundt e-postvedlegg størrelse begrensninger ved at du kan laste opp en stor MP3 i flere biter. MP3-splittere kan også brukes til å skille individuelle sanger fra MP3-filer som inneholder flere sanger. Mens det er mange premium MP3 splittere tilgjengelig for kjøp, kan du fortsatt finne et bredt utvalg av gratis splittere online.

Bruksanvisning

SplitMP3

1 Last ned en gratis kopi av SplitMP3 (se Ressurser). Høyreklikk på filen og velg "Pakk ut alle" fra hurtigmenyen som vises. Starte programmet.

2 Klikk på "Add Files" -knappen for å importere MP3 inn i programmet. Klikk på "Legg til mappe" for å importere en hel mappe.

3 Klikk på rullegardinmenyen boksen merket "Minutter per del," og velg deretter din ønskede delt intervaller fra menyen. Klikk på "Split Files" knappen for å dele dine MP3.

MP3Split

4 Last ned en gratis kopi av MP3Split, installere programmet og deretter starte den (se Ressurser). Klikk på verktøyet er "Open" knappen for å importere MP3-fil inn i programmet.

5 Dra glidebryteren i hovedvinduet til et punkt på tidslinjen der du vil at den første split til å starte, og klikk deretter på "Mark Start." Dra glidebryteren til et punkt der du vil at første split til slutt, og klikk "Mark End."

6 Klikk "Direct Lagre" for å lagre MP3-segmentet. Tilbake start- og sluttmarkørene for å dele ut et annet segment.

MP3 Cutter

7 Last ned en gratis kopi av MP3 Cutter (se Ressurser). Installer og åpne programmet.

8 Klikk på programmet "Open MP3" knappen for å laste inn MP3-fil inn i programmet.

9 Dra programmets tidslinjen glidebryteren til punktet i MP3 der du vil at første split til å begynne, og klikk "Mark Start." Velg et endepunkt på tidslinjen, og klikk deretter på "Mark End."

10 Klikk på "Lagre Selection" -knappen for å lagre segmentet. Marker en annen delt på tidslinjen ved hjelp av "Mark Start" og "Mark End" knappene.