Hvordan å demontere et ASUS Notebook

Hvordan å demontere et ASUS Notebook


I mange år har Asus vært å lage kvalitet og rimelige bærbare datamaskiner som konkurrerer med alle de store PC-merker på markedet. Og akkurat som disse andre topp datamaskiner, Asus bærbare datamaskiner krever like mye stell og vedlikehold. Så hvis du trenger å demontere din Asus bærbare og har ikke råd til å ta det med til en servicetekniker, det er en måte å gjøre det selv. Det vil ta litt tid og konsentrasjon, men det er mulig.

Bruksanvisning

1 Slå av og koble din Asus bærbar PC. Ta av tastaturet ved å trykke de små plast fanene øverst på tastaturet samtidig som du løfter den. Dette vil avsløre en metallplate under tastatur som dekker hovedkortet.

2 Koble tykk plast bånd som kobler fra bunnen-midten av metallplaten til bunnen-midten av tastaturet ved å skyve plastkabel (lokalisert hvor båndet kobles til metallplaten) forover for å løse båndet.

3 Bruk en Phillips-skrutrekker for å fjerne hver av skruene som fester metallplaten. På enkelte ASUS bærbare, vil det være åtte skruer, mens andre vil det være 10.

4 Snu datamaskinen og ta ut de seks skruene fra bunnen av Asus. Fire skruer vil bli plassert langs baksiden av den bærbare, mens de to andre vil bli plassert på fremsiden.

5 Slå Asus høyre side opp og fjerne det øverste plasthuset fra bunnen ved å dra den opp i hvert hjørne av maskinen. Metallplaten vil gå av med plasthus, avslørende hovedkortet.

6 Koble de fem ledningene som kobler fra skjermen og huset til datamaskinen til hovedkortet. Disse er koblet sammen med plast hvite plugger som lett kan unsnapped med fingrene. De er plassert øverst til venstre og nederst til sentrum av hovedkortet.

7 Fjern de fire skruene fra toppen av LCD-skjermen med en Phillips-skrutrekker. Deretter fjerner de to nederste skruene for å løsne rammen fra skjermen.

8 Skill de to halvdelene av skjermen ved å jobbe en fingernegl rundt lengden og bredden på skjermen. Din Asus bærbare er nå fullstendig demontert og klar for hva arbeidet må utføres på sine interiørkomponenter.