Hvordan å demontere et Satellite A215

Hvordan å demontere et Satellite A215


Demontering av Satellite A215 bærbare krever ingen eksisterende base av feilsøking datakunnskap. Så lenge du har en flat skrutrekker og stjerneskrutrekker for hånden, demonterer A215 er en gjør-det-selv, vennlig prosess. Batteriet, tastatur og skjerm kan alle bli helt fjernet med disse enkle verktøy.

Bruksanvisning

1 Slå av Satellite A215 bærbare. Fjern strømadapteren ledningen på baksiden av enheten.

2 Snu Satellite A215 bærbare over og finn batteriet. Du kan finne den lange, horisontale omrisset av batteriet øverst sentrum av den bærbare siden. Rett under dette, og over ventilene, er de to batteriutløsermekanismer, som må skyves til venstre samtidig for å løse ut batteriet. Dette er en viktig sikkerhetsforanstaltning.

3 Fjern alle skruene på undersiden av Satellite A215 bærbare med en stjerneskrutrekker.

4 Vend Satellite A215 bærbare tilbake over.

5 Jiggle sidene av tastaturet forsiktig nå at skruene på undersiden av enheten er løs. Tastaturet vil også være løs og tillate deg å trekke ut tastaturet. Når du trekker det ut, vil du se en hvit tastatur kabel som kobles til baksiden av tastaturet og fører ned til bunnen av datamaskinen, der den kobles til tastaturkontakten. Løft opp på kanten av denne kontakten for å skyve ut kabelen, og deretter ta ut tastaturet helt.

6 Se langs rammen (omkretsen rundt skjermen) av Satellite A215 bærbare og se etter små, plast sel eller caps. Disse selene skjule skruene. Fjern selene ved hjelp av en fingernegl eller kanten av en flat skrutrekker, og deretter fjerne den faktiske A215 er skruene med en stjerneskrutrekker.

7 Fjern nå løs A215 rammen.

8 Fjern metallbrakettene på hver side av Satellite A215 bærbare. Det vil være to skruer i hver brakett, så fjerne både med Phillips skrutrekker og skyv parentes av.

9 Sjekk for Satellite A215 bærbare skjermen LCD-kabel. Denne kabelen vil være tilgjengelig nå som metallbrakettene er borte, og skjermen er løs fra resten av saken. Trekk skjermen sakte bort fra baksiden casing av Satellite A215 bærbare, akkurat nok til å avsløre LCD-kabelen som kommer ut av skjermen rygg og fører ned til bunnen av datamaskinens kabinett, der den møter en kontakt. Løft opp på denne kontakten, og skyv ut LCD-kabelen.

10 Trekk Satellite A215 bærbare skjermen ut.