Hvordan å demontere et trådløst Microsoft Optical Mouse 3000

Hvordan å demontere et trådløst Microsoft Optical Mouse 3000


I motsetning til eldre "kule og rulle" stil mus, optiske mus bruker kamera og digital teknologi, noe som vanligvis ikke krever omfattende rengjøring eller ekstra vedlikehold. Når det er sagt, en Microsoft Wireless Mouse 3000 kan utvikle sporing eller andre problemer som kan kreve en titt inne i saken.

Bruksanvisning

1 Slå av datamaskinen eller laptop. Trekk ut Microsoft Optical Mouse 3000 trådløs USB-mottaker fra datamaskinens USB-port.

2 Trykk på den grå knappen som ligger ved foten av musen for å frigjøre enhetens batteridekselet. Fjern batteridekselet og enkelt AA-batteri på innsiden av huset.

3 Bruk en liten flat-head eller gullsmed skrutrekker og lirke av enhetens venstre og høyre museknapp montering. (De venstre og høyre museknapp består av et enkelt stykke av støpt plast som kommer ut som en enhet).

4 Snu musen og bruke en negl til å lirke av de fire gummiføttene under dekselet. Fjern de fire skruene (ett under hver gummiert fot) med et stjerneskrujern.

5 Skyv de to seksjonene (topp og bunn) av mus foringen fra hverandre. Den nederste delen av muse husene kretskortet, antenne, rullehjul og andre diverse deler. Kretskortet vil lett løftes ut av bunndelen når de fire saken skruene er fjernet.

Hint

  • Følg instruksjonene i Microsoft Wireless Optical Mouse 3000 brukerveiledning for å feilsøke eventuelle ytelsesproblemer. Demontere mus bare hvis det er nødvendig.
  • Unngå å klø eller gouging kretsene og optiske linsen mens du tar musen fra hverandre. Ikke la væske eller rusk å slippe inn i musa hulrom.