Hvordan å demontere Flash Spill

April 15 by admin

Flash spill er fordelt i en pakke format kjent som SWF (eller Shockwave fil.) Denne pakken, som fungerer på samme måte som en ZIP-fil, har alle kunstverk, filmer og musikk til spillet, sammen med koden som trengs for å kjøre den. Denne filen kan demonteres og data hentet.

Bruksanvisning

1 Finn SWF-fil på Internett eller på harddisken. SWF Extractor kan kalles fra enten Internet Explorer eller Windows Utforsker.

2 Dra SWF-fil på "Extract" -ikonet. Når SWF Extractor er installert, vil dette ikonet bli lagt til verktøylinjen for Internet Explorer og Windows Explorer.

3 Velg lyd og grafikk du ønsker å se i det åpne vinduet.

Hint

  • Mens det er alltid lov å hente ut ressurser fra flash-spill du har skrevet selv, trekke dem fra spill som er lastet ned fra Internett kan potensielt være et brudd på lover om opphavsrett. I USA Høyesterett dømte i Sony v Accolade at lignende aktiviteter kan, i hvert fall noen ganger, være lovlig. Men kriteriene for dette forsøket var komplekse, og du bør konsultere en advokat før trekke ut informasjon fra flash-spill uten tillatelse fra eieren.

Related Articles