Hvordan å designe din egen Graffiti ord på en datamaskin

Hvordan å designe din egen Graffiti ord på en datamaskin


Graffiti er en kunstform som kan dateres tilbake til antikkens historie. Nyere former for graffiti er fargerike, spraymalte bokstaver og symboler på sidene av bygninger og tog, satt der for å lage en kreativ uttalelse. Graffiti ord kan legge til en kreativ touch til ethvert kreativt prosjekt - enten du ønsker å gran opp ditt nettsted, eller bare la en vegg innlegg på en venns Facebook-side med navnet ditt skrevet i graffiti style. Du kan designe dine egne grafitti ord på en datamaskin faktisk - og det tar bare et par minutter og en Internett-tilkobling.

Bruksanvisning

1 Gå til http://www.easygraffititext.com//. Dette nettstedet er hvor du vil designe din egen graffiti ord.

2 Skriv inn teksten du ønsker å være graffiti i tekstboksen. Klikk på "Opprett Graffiti tekst" knappen nederst for å se hvordan graffiti ord ser så langt.

3 Endre skrifttypen til graffiti. Hvis du ikke er fornøyd med skriften av graffiti ord som vises, kan du endre skrift ved å velge i rullegardinboksen ved siden av "Skrift", og bla gjennom skriftvalgene til du finner en du liker.

4 Juster størrelsen og vinkelen på din graffiti ord. Du kan øke eller redusere størrelsen eller endre vinkelen på dine graffiti ord ved å justere verdiene i "Size" og "Angle" bokser. Klikk på "Opprett Graffiti Text" -knappen når du er ferdig å justere størrelsen og vinkel for å se resultatene.

5 Juster fargene på graffiti ord. Din graffiti blir animert og vil veksle mellom to farger. Du kan spesifisere hvilke to farger du vil at grafitti ord å være ved å klikke på "Velg farge" linker ved siden av "Text Color 1" og "Text Color 2" seksjoner. Du vil gjenta punktene ovenfor for å endre bakgrunnsfargen for graffiti ord også. Klikk på "Velg farge" ved siden av "bakgrunnsfarge" boksen for å velge hvilken farge du vil for bakgrunnen på graffiti ord. Klikk på "Opprett Graffiti Text" for å se resultatene.

6 Juster hastigheten på animasjonen for graffiti ord. Igjen, vil graffiti være animert, alternerende frem og tilbake mellom to farger av ditt valg. Du kan forsinke eller fremskynde animasjon av graffiti ord ved å justere hastigheten verdi ved siden av "Speed" boksen. Klikk på "Opprett Graffiti tekst" knappen for å vise resultatene av endringene.

7 Kopier HTML-koden for grafitti ord og lim inn koden der det er aktuelt. Under "Opprett Graffiti Text" -knappen, vil du se en liste over nettsamfunn på hvor du kan legge inn dine graffiti ord. Hvis du ser på området du ønsker å legge inn dine graffiti ord på - som Facebook, Twitter, Blogger eller Wordpress - klikk på ikonet for det sosiale nettstedet, og følg instruksjonene for å automatisk sette inn HTML-koden for graffiti ord til nettsamfunnet. Hvis du ønsker å plassere graffiti ord andre steder, høydepunkt og kopiere HTML-koden gitt, og lim den inn der du trenger det for å vise.

Hint

  • Pass på at målet for graffiti ord er HTML-kompatibel, slik at graffiti ord vil dukke opp når du limer inn HTML-koden.