Hvordan å doble Click & Pakk en zip-fil

Hvordan å doble Click & Pakk en zip-fil


Zip filformat tillater brukere å komprimere og inneholde flere filer i en enkelt arkiv. Formatet har blitt en standard ved overføring flere filer til en annen bruker på internett i e-post, FTP-tjenester og disk overføringer. Windows operativsystem har intern støtte for zip filformater. Brukeren trenger bare å dobbeltklikke på filen for å pakke ut og vise innholdet. Dette er midlertidig, men så må brukeren pakke ut zip-arkiv innholdet manuelt for å lagre filene til et annet sted på datamaskinen.

Bruksanvisning

1 Dobbeltklikk på "Min datamaskin" ikonet på skrivebordet i Windows. Hvis du har Windows 7 eller Vista, er ikonet merket "Computer". Dette åpner Windows Utforsker.

2 Naviger til plasseringen av zip-filen på harddisken. Dobbeltklikk på filen for å pakke ut og vise zip filinnholdet. Du kan åpne, redigere og flytte filer i den utpakkede arkivet i Windows Utforsker.

3 Naviger tilbake til katalogen som inneholder zip-filen. Klikk på zip-filen og klikk "Pakk ut alle filer" på venstre side av Windows Utforsker.

4 Velg en plassering for å hente ut zip arkivet filer permanent. Dette tar en kopi av zip-filer og plasserer dem i den angitte plasseringen. Din zip arkivet er intakt, slik at du kan pakke ut disse filene til flere steder på harddisken for å lage ekstra kopier.