Hvordan å doble Interlock en brann sprinkleranlegg

Hvordan å doble Interlock en brann sprinkleranlegg


En dobbel sperre brann sprinkleranlegg er ideelt for sensitive områder hvor unødvendig utslipp er spesielt uønsket. Dette kan være et datarom, arkiv, eller nedkjølt område. For å aktivere dette systemet, må en sprinkler aktivere grunn av tap av lufttrykk og en uavhengig branndeteksjon enheten må også aktivere. Hvis begge disse tingene skjer, vil den doble sperre slippe panel utløse frigjøring av vann inn i systemet.

Bruksanvisning

1 Begynn med å lese instruksjonene for ditt bestemte dobbel sperre slippe panel modell og sørg for at du forstår dem. Du bør også teste slippe panelet for å sikre at den fungerer som den skal.

2 Lag en detaljert tegning av komplett brann sprinkleranlegg og inneholde opplysninger om all kabling. Dette bør holdes med den doble sperre slippe panel for fremtidig referanse.

3 Slå av strømmen til noen kretser du har tenkt å jobbe med.

4 Fjern den doble sperre slippe panelet av skapet det vil bli holdt i og fest cabint til veggen, hvor det vil være lett tilgjengelig for fremtidig arbeid.

5 Trekke all system ledninger inn i kabinettet, slik at modulene kan motta et signal fra både brann sprinklere og fra den uavhengige deteksjonsanordningen. Tag og merke ledningene slik at du enkelt kan identifisere dem senere.

6 Installer den doble sperre slippe panel inne i skapet, i henhold til produsentens instruksjoner.

7 Starte opp panelet ved hjelp av et batteri for å sikre at det fungerer normalt. Hvis ja, koble den ene av systemets kretser og teste panelet igjen. Dette bør gjentas inntil alle kretser er tilkoblet.

Hint

  • Endre en brann sprinkleranlegg er en kompleks oppgave som bør kun gjøres av en profesjonell.
  • Brann kretser må ikke kobles til vanlige høyspentkretser.