Hvordan å finne noen AOL e-postadresse

Hvordan å finne noen AOL e-postadresse


AOL har eksistert i lang tid, så det er en god sjanse du kan finne noens AOL e-postadresse. Selv om AOL holder medlemmenes e-postadresser privat og ikke lenger har en medlems Directory, er det noen andre måter å gjøre det.

Bruksanvisning

1 Bruk Google eller din favoritt søkemotor for å lete opp noen navn. Søk resultatene for å se om det er en AOL-adressen på et nettsted.

2 Se om du kan finne en annen e-postadresse for henne annet enn hennes AOL adresse. Hvis du kan, e-post henne på denne adressen og be for henne AOL adresse.

3 Se på noen av områdene i søkeresultatene, og se om det er en kontaktadresse for personen. Hvis det er, sende henne en e-post via denne linken og be om hennes AOL e-postadresse. Hvis hun ikke har en, kan hun gi deg en alternativ e-postadresse.

4 Gå til Intelius.com og skriv i noens navn under "Epost Lookup." Hvis du kjenner noen er by eller stat, skriver at i også. Den første bokstaven i sin e-post eller AOL-skjermnavnet, vil en asterisk betegnet for hver bokstav og den siste bokstaven i sin e-post eller AOL-skjermnavnet vises. -Tegnet symbol ( "@"), sammen med de tre siste bokstavene i sin e-postleverandøren adresse, vil også bli vist.

5 Gjett e-postadressen AOL ved å bruke deler av adressen gitt. Hvis e-postadressen ikke ender i ".com", det er ikke en AOL e-postadresse. Hvis du ikke kan gjette e-postadresse, kan du kjøpe en "Epost Lookup Report" fra Intelius.com. Alle e-postadresser for noen vil bli gitt hvis det er tilgjengelig.

6 Send e-post til de adressene du har gjettet. I e-post, forklare hvem du prøver å nå, og det faktum at du ikke vet om du bruker riktig e-postadresse. Hvis du ikke har gjettet e-postadressene på riktig måte, vil du sannsynligvis motta en mailer daemon for hver enkelt sendes i posten, eller noen andre med den e-postadressen kan svare.