Hvordan å forstørre en HFS partisjon fra Linux

Hvordan å forstørre en HFS partisjon fra Linux


Linux er et åpen kildekode operativsystem for PC-er, tilbys i en rekke distribusjoner, inkludert Ubuntu, Red Hat, Gentoo og Linux Mint. Fordi Linux har minimal maskinvare systemkrav og færre linjer med kode, kan det også installeres på bærbare enheter som USB-minnepinner eller brukes som et operativsystem på ikke-PC-enheter som eBok lesere og tabletter. Ett annet program for Linux er GParted partisjon redaktør, en disk utility programvare verktøy for å håndtere datamaskinens harddisk partisjoner - for eksempel HFS fil (hierarkisk filsystem) system som brukes av Apples Mac OS

Bruksanvisning

1 Sikkerhetskopier alle datamaskinens data.

2 Last ned GParted Live-platen bildet fra SourceForge nettsted (sourceforge.net).

3 Brenn GParted Live-platen bildet til en tom CD eller DVD, med din foretrukne verktøyet programvare.

4 Restart datamaskinen med GParted Live-plate satt inn.

5 Endre oppstartsrekkefølgen slik at datamaskinen vil starte opp til GParted Live-plate i stedet for harddisk. På de fleste Mac OS X-systemer, betyr dette å holde nede "C" -tasten umiddelbart etter at systemet startes på nytt.

6 Velg "GParted Live-(Standardinnstillinger)" fra menyen etter GParted starter.

7 Velg standard alternativet når du blir bedt om å velge tastaturoppsett.

8 Trykk "Enter" for å velge amerikansk engelsk som standardstandardspråk for GParted. Trykk "Enter" igjen for å fortsette til GParted grafisk brukergrensesnitt (GUI).

9 Velg Mac HFS disk partisjon og klikk på "Resize / Move."

10 Klikk og dra på den høyre pilen på fargelinjen for å øke størrelsen på HFS partisjon. Alternativt kan du angi et eksakt tall for økt partisjonsstørrelsen (i megabyte) i "New Size" -feltet. Deretter klikker du på "Resize / Move" -knappen.

11 Klikk på "Apply" og vent til prosessen er fullført.

12 Avslutt GParted og starte systemet på nytt.

Hint

  • Sørg for å sikkerhetskopiere alle data før du endrer datamaskinens harddisk partisjoner.
  • Ikke sikkerhetskopiering datamaskinens data før du endrer harddisk partisjoner kan føre til tap av data hvis det er et problem med partisjonen modifikasjon prosessen.