Hvordan å gå tilbake til Netflix

Hvordan å gå tilbake til Netflix


Netflix kan du leie et ubegrenset antall DVDer per måned og få dem levert hjem til deg, men før du kan motta den neste DVD på listen, må du returnere den forrige. Netflix post alle DVDer til ditt hjem i en rød konvolutt som du også kan bruke til å returnere DVD. Når du mottar DVD i posten, lagre konvolutten og bruke det igjen når du returnerer DVD.

Bruksanvisning

1 Plasser DVD i den hvite hylsen du fikk med platen. Hvis du har flere Netflix DVDer, ikke plasser DVD i feil hvit ermet. Den hvite ermet inneholder informasjon om filmen, for eksempel tittel og en kort oppsummering.

2 Plasser den hvite ermet i rød konvolutt brukt til å sende DVD. Fjern papiret som dekker klaffen på konvolutten for å avdekke den klebrige limet på klaffen. Trykk klaffen ned for å forsegle konvolutt.

3 Plasser den røde konvolutt i postkassen. Konvolutten er forhåndsbetalt og krever ikke porto. Den viser også adressen til nærmeste Netflix anlegget, så du trenger ikke å skrive noe på utsiden av konvolutten.

Hint

  • Når Netflix mottar DVD du kommer tilbake, de sender en bekreftelsesmelding til e-postadressen din og sende den neste DVD til deg.