Hvordan å gjengi i GIMP

Rendering er prosessen med å kutte ut et bilde fra den bakgrunn. Dette er en veldig nyttig ferdighet å lære i et bilderedigeringsprogram som GIMP (GNU Image Manipulation Program). GIMP er et gratis bilderedigeringsprogram som fortsatt har det meste av funksjonaliteten til premium bildebehandlingsprogram. Rendering er en ganske enkel prosess som bare blir lettere jo mer du øver.

Bruksanvisning

1 Start GIMP programmet.

2 Åpne bildet du ønsker å gjengi.

3 Klikk på "Path" verktøyet.

4 Begynne å klikke rundt bildet som du ønsker å kutte ut. Hver gang du klikker det vil forlate en markør på det punktet. Du kan legge igjen så mange markører som du trenger for å få bildet helt kuttet ut.

5 I "Verktøy" -menyen klikker du på "Create utvalg fra banen."

6 Klikk CTRL + "i" på samme tid. Dette vil velge alt unntatt for hva du kutte ut.

7 Klikk CTRL + "k" på samme tid. Dette vil slette utvalget, slik at bare bildet du kuttet ut.

8 Klikk på "File", deretter "Lagre".

Hint

  • Hvis du ikke allerede har GIMP installert kan du laste det ned gratis fra GIMP nettstedet. Hvis du har GIMP installert allerede, kan du fortsatt se etter oppdateringer til programvaren som kommer ut regelmessig.
  • Bildebehandlingsprogram krever vanligvis mer CPU behandling enn andre programmer, så hvis du føler datamaskinen går sakte i løpet av denne prosessen kan det hende du må oppgradere PC-en din med mer RAM eller en raskere CPU.