Hvordan å gjenoppbygge RAID 1-programvare

Hvordan å gjenoppbygge RAID 1-programvare


Den 7-operativsystemet Microsoft Windows har muligheten til å konfigurere en feiltolerant lagringsløsning referert til som RAID 1 eller "speiling". RAID 1-teknologi er utviklet for å synkronisere to harddisker slik at hvis en disk svikter, den andre fortsetter å operere og utføre leser og skriver, slik at det er ingen nedetid eller tapte data. Hvis en harddisk i et RAID 1-konfigurasjon mislykkes, bør den byttes ut umiddelbart for å unngå tap av data. Erstatt en mislykket harddisk i et Windows 7-programvare RAID 1-konfigurasjon ved å bruke Disk Management-verktøyet.

Bruksanvisning

1 Logg deg på datamaskinen ved hjelp av kontodetaljene som har administratorrettigheter. Klikk på "Start" -knappen på Windows 7-skrivebordet og klikk på "Søk" boksen og skriv "diskmgmt.msc" i boksen. Trykk på "Enter" tasten og "Disk Management" vinduet vil vises.

2 Høyreklikk på stasjonen merket "Kunne Redundancy" og klikk "Fjern Mirror" i menyen som vises. Klikk på den feilede harddisken oppført i "Fjern Mirror" -vinduet, og klikk deretter på "Fjern Mirror" -knappen.

3 Slå av datamaskinen. Erstatt den manglende harddisken med en identisk harddisk i stand. Boot maskinen.

4 Klikk på "Start" -knappen på Windows 7-skrivebordet, og klikk deretter på "Søk" boksen og skriv "diskmgmt.msc" og trykk "Enter" -tasten. Klikk på "OK" -knappen i den lille "Initialize Disk" vinduet som vises foran "Disk Management" vinduet for å initialisere den nye harddisken. Hvis den nye stasjonen har partisjoner på disken, høyreklikk på partisjonene og klikk "Slett volum" i menyen som vises. Klikk på "OK" -knappen for å bekrefte at du ønsker å slette partisjonene. Deretter høyreklikker du på den nye stasjonen og klikk "Legg til Mirror" i menyen som vises.

5 Velg en av diskene som skal legges til RAID 1 matrise og klikk på "Legg til" -knappen i "New Mirrored Volume" vinduet. Velg den andre disken som skal legges til RAID 1 matrise og klikk på "Legg til" knappen. Klikk på "Neste" -knappen. Klikk på "Ja" knappen i vinduet som vises for å bekrefte at du ønsker å konfigurere diskene som "dynamiske disker." Stasjonene vil synkron i bakgrunnen og er deretter klar til bruk.