Hvordan å gjenopprette papirkurven

Hvordan å gjenopprette papirkurven


Windows papirkurven (eller papirkurven) er et ikon på skrivebordet. Når du sletter en fil eller en mappe, legges den i papirkurven. Inntil disse filene og mappene blir fjernet fra datamaskinen, kan de bli gjenopprettet. Dermed papirkurven fungerer som et sikkerhetsnett for slettede filer og mapper. Hvis papirkurven forsvinner fra skrivebordet, kan det være fordi du ved et uhell valgte å skjule eller slette det. Heldigvis kan ikonet gjenopprettes.

Bruksanvisning

1 Høyreklikk på skrivebordet bakgrunnen og velg "Tilpass" fra menyen som vises. Personalise åpnes.

2 Klikk på "Endre skrivebordsikoner" i den venstre ruten i Personalisering vinduet. Siden Ikoninnstillinger for skrivebord åpnes.

3 Merk av i boksen ved siden av "Recycle Bin," klikk "Apply" og deretter "OK". Hvis du ikke klarer å krysse av i boksen ved siden av papirkurven (dvs. merket nedtonet) fortsetter til neste trinn.

4 Høyreklikk på Gjenopprett Recycle Bin registret filen og velg "Open". Klikk "Yes" og deretter "OK", og start datamaskinen på nytt.

Hint

  • Noen datavirus slette og erstatte ikoner. Derfor bør du vurdere å kjøre en anti-virus program i tillegg til å fullføre trinnene beskrevet.