Hvordan å gjøre en e-Blast Med Yahoo!

Ved hjelp av Yahoo e-postklient for å få meldinger til folk er uten tvil raskere enn brevpost, men Yahoo! tilbyr en enda raskere måte å spre informasjonen. I stedet for å åpne en ny melding, og legger til en mottaker, skrive all informasjon og venter på vedlegg for å laste for hver person på listen din, lage en enkel e-post og "blast" det til alle mottakere. E blasts i Yahoo! er lik slippe en stor haug med konvolutter i en postkasse på en gang, med langt mindre tid som kreves og ingen porto kostnader.

Bruksanvisning

1 Gå Yahoo! nettsiden. Klikk på "Mail" linken på venstre side kolonne av linker eller høyre side av hovedskjermen. Skriv inn din e-postklient brukernavn og passord for å åpne Yahoo! mail arbeidsområdet.

2 Klikk på "Ny" knappen for å åpne en ny e-postmelding. Skriv inn meldingshodet i "Emne" linje.

3 Skriv kroppen av e-post eller kopiere og lime inn fra et annet dokument.

4 Klikk på "Legg ved filer" knappen og bla til eventuelle vedlegg for å legge til eksplosjonen. Legg merke til at, avhengig av størrelsen på vedlegget (s), kan det ta Yahoo! litt tid å spole gjennom selve festeprosessen. Dette trinnet er valgfritt.

5 Klikk på "Til" linken for å åpne Kontakter-mappen. Klikk deg inn i boksen ikonet til venstre for hver kontakt for å legge til e-blast. Klikk på "Sett Sjekket Kontakter" knappen for å legge alle blåse mottakere i "Til" -feltet.

6 Klikk på "Send" -knappen for å slippe e-blast.

Hint

  • Mottakere som har visse spam-blokkering funksjoner satt opp for sine e-postkontoer kan ikke motta e-post blast. I noen tilfeller, når en e-postklient oppdager en melding ble sendt til flere mottakere samtidig, avgjør den automatisk meldingen er søppelpost eller spam, og ruter meldingen forbi innboksen til søppelpostmappen.