Hvordan å gjøre en hengende avsnitt

Hvordan å gjøre en hengende avsnitt


Hengende avsnitt er også kalt hengende innrykk, fordi å få denne effekten du vanligvis endre avsnittet innrykk. En standard ledd kan inneholde omtrent fem linjer av setninger. Innrykk den andre gjennom femte setninger, og samtidig la den første setningen som er, er et eksempel på en hengende ledd. Den visuelle effekten av å bruke hengende innrykk er at du lettere kan skille og skille blokker med tekst eller avsnitt uten behov for spesialtegn, for eksempel punkter. Hengende avsnitt er mulig i minst tre tekstbehandlingsprogrammer som er tilgjengelige fra og med juli 2011.

Bruksanvisning

1 Åpne Microsoft Word. Dra markøren over avsnitt for å markere teksten. Høyreklikk den merkede avsnitt og velg "Avsnitt" fra menyen, som åpner en ny dialogboks. Velg "Innrykk og avstand" fanen. Åpne rullegardinmenyen under "Special" i Skår delen. Velg "hengende" fra listen. Klikk på "opp" pilen i "Ved" boksen for å øke hengende innrykk. Klikk "OK" for å lagre endringene og lukke dialogboksen.

2 Start Openoffice Writer. Dra markøren over avsnitt for å markere teksten. Høyreklikk den merkede avsnitt. Velg "Avsnitt" fra menyen, som åpner en dialogboks. Velg "Innrykk og mellomrom" -kategorien. Klikk på "opp" pilen ved siden av "før tekst" i Innrykk delen for å øke eller gjøre tallet i boksen showet som positiv, over null. Klikk på "ned" pil ved siden av "første linje" for å gjøre tallet i boksen negative, under null. Klikk på "OK" -knappen for å lagre endringene.

3 Gå til Google Dokumenter Dokumenter webområdet. Logg inn på det webbaserte tekstbehandlingsprogram. Velg "View" -menyen, i Google Dokumenter vinduet (ikke på toppen av nettleseren). Velg "Show Ruler", hvis det ikke allerede er gjort. Dra markøren for å markere avsnitt i dokumentet. Plasser markøren på den blå "rektangel" og "opp-ned trekant" på linjalen øverst i dokumentet. Dra begge figurer mot høyre side av herskeren, om en tomme, og slipp deretter markøren. Plasser markøren på "rektangel" bare. Dra "rektangel" tilbake til venstre side av linjalen for å opprette en hengende ledd. Lagre endringene.

Hint

  • Trykk på "Ctrl" og "A" -tastene for å markere alle avsnitt i et dokument. Når du utfører de hengende innrykk funksjoner, vil tekstbehandlingsprogram automatisk endre hvert avsnitt.