Hvordan å gjøre en Scan du rengjør en harddisk

Hvordan å gjøre en Scan du rengjør en harddisk


Utføre regelmessige skanninger å rengjøre en harddisk er avgjørende for å forbedre datamaskinens hastighet, ytelse og generelle tilstand. Diskdefragmentering finner fragmenterte data, ordner det og organiserer det å øke effektiviteten av harddisken din.

Bruksanvisning

1 Klikk "Start", eller Windows-ikonet på høyre side av skjermen.

2 Velg "Alle programmer" fra Start-menyen. Dette åpner en komplett oversikt over alle programmene som er tilgjengelige for deg på din datamaskin eller laptop.

3 Klikk på "Tilbehør" for å åpne en undermeny og velg "Disk Defragmenter."

4 Klikk "Fortsett" for å gi tilgang til Diskdefragmentering hvis en pop-up som ber om tillatelse til å få tilgang til dette programmet. Noen operativsystemer krever dette trinnet, mens andre ikke gjør det.

5 Klikk "Scan" for å starte en skanning for å rengjøre harddisken. Når skanningen er fullført, vil en pop-up vises som varsler deg hvis harddisken krever defragmentering eller om det er i akseptabel stand på denne tiden.

6 Klikk på "Defragmenter" for å defragmentere og rydde harddisken. Avhengig av antall fragmenterte filer, kan denne prosessen ta en time eller mer. Lukke alle programmer er anbefalt for å hindre at skanningen fra bogging ned.

Hint

  • Utfør et søk for å rengjøre harddisken med jevne mellomrom for å opprettholde datamaskinens ytelse og unngå problemer i fremtiden.