Hvordan å gjøre en systemgjenoppretting Når det er et problem

Systemgjenoppretting-alternativ ble introdusert av Microsoft i Windows XP. Denne funksjonen gjør at du kan angre endringer i Windows-registeret og andre systemfiler uten å påvirke dine personlige dokumenter eller andre filer på datamaskinen. Ved hjelp av Systemgjenoppretting, kan du gjenopprette operativsystemet til en tid før skadelige endringer ble gjort. Systemgjenoppretting oppretter en "gjenopprettingspunkt" automatisk hver gang nye programvaren er installert, inkludert Windows-oppdateringer, og når andre endringer er gjort i systemet. Du kan også manuelt opprette et gjenopprettingspunkt.

Bruksanvisning

1 Klikk på Window "Start" -knappen og skriv "systemgjenoppretting" i søkefeltet. Trykk på "Enter" -tasten.

2 Klikk på "Anbefalt Restore" for å velge de siste gjenopprettingspunkt. Klikk "Velg et annet gjenopprettingspunkt" for å velge fra tidligere gjenopprettingspunkter. Hvert gjenopprettingspunkt har en dato og klokkeslett, samt en beskrivelse av systemet endringen gjort. Klikk "Scan for Berørte programmer" for å finne ut hvilke programmer som er installert siden gjenopprettingspunktet ble laget. Disse programmene må installeres på nytt etter en Systemgjenoppretting er utført. Klikk "Next".

3 Klikk på "Finish". Klikk på "Ja" i dialogboksen. Windows starter på nytt og bruke gjenopprette før den starter på skrivebordet.

Hint

  • For å opprette et gjenopprettingspunkt manuelt, høyreklikk på "Computer" fra "Start" -menyen eller skrivebordet. Velg "Properties". Klikk "System Protection" og klikk "Opprett". Skriv inn et navn for den nye gjenopprettingspunkt, og klikk "Create" igjen.