Hvordan å gjøre en systemgjenoppretting til en bestemt dato

Hvordan å gjøre en systemgjenoppretting til en bestemt dato


Systemgjenoppretting i Windows 7 lar deg tilbakestille datamaskinen til et tidligere tidspunkt. Dette er en fordel for deg, som datamaskinens operatør, fordi det kan spare deg timer med feilsøking arbeid når noe går galt med systemet. I stedet for å søke gjennom filene dine og dine historie logger for å finne ut hva som skjedde med din datamaskin, gjør en systemgjenoppretting til en viss tidligere tidspunkt. Dette omgår problemet og gjør datamaskinen funksjon slik den gjorde på det tidligere tidspunkt.

Bruksanvisning

1 Klikk på "Start" -knappen. "Start" -knappen er den runde knappen med rød, gul, grønn og blå Microsoft logo i midten.

2 Skriv inn ordene "System Restore" i søkeboksen som åpnes når du klikket på "Start" -knappen.

3 Velg "System Restore" fra listen over søkeresultater, og skriv inn administratorpassord eller en bekreftelse nummeret som du ba om.

4 Velg dato for ønsket gjenopprettingspunkt. Gjenopprettingspunkter vil bli markert med fet skrift. Mens du har valget mellom noen fet gjenopprettingspunkt, systemgjenoppretting åpnes med forslag om å gjenopprette den mest nylig opprettet gjenopprettingspunkt.

5 Bekreft informasjonen om den valgte gjenopprettingspunkt. Informasjonen gitt av systemgjenoppretting inkluderer dato og tid da punktet ble opprettet samt identifisere navnet på arrangementet.

6 Klikk på "Finish" -ikonet, og vent mens systemet gjenopprette programmet kjører.