Hvordan å gjøre en Voks Smelte Effekt i Photoshop

Hvordan å gjøre en Voks Smelte Effekt i Photoshop


Photoshop unike manipulere funksjoner kan la deg lage grafikk som synes å være laget av voks og smelting. Du kan bruke denne metoden for å pynte alle slags grafikk for Halloween, horror eller bare ren rare anledninger. Effekten kan anvendes på nesten alle typer objekter, men husk at større detalj på et objekt kan forstyrre den samlede virkning.

Bruksanvisning

1 Åpne et nytt lerret. Det kan være en hvilken som helst størrelse du ønsker det, men satt bakgrunnen til svart.

2 Angi at gjenstanden som skal gis en voks effekt på et nytt lag. Hvis det er type, sett skriftfargen til hvit. Avmett et bilde ved å trykke "Shift + Ctrl + U." Du kan også justere lysstyrke og kontrast for å skape mer hvitt område ved å gå til Image under øverste verktøylinjen, deretter Justeringer og lysstyrke / kontrast.

3 Klikk på bildet laget av objektet. Hold "Ctrl", deretter "Filter" på toppen verktøylinjen og under Render, velg "Fiber". Sett varians til 40 og styrken til 30. Klikk "OK."

4 Trykk "CTRL + D", som opphever, deretter "CTRL + E" for å slå sammen lagene.

5 Gå tilbake til Filter, deretter Sketch og velg "Plaster". Still Image Balance til 17 og glatthet til 2. Sett Lyset "Top." Klikk "OK."

6 Trykk "Shift + Ctrl + X" for å åpne VÆSKE filter. Sett din Penselstørrelse til 19, Brush Tetthet til 51 og børstetrykk til 48. Lek med bildet litt for å gjøre det ser ut som det er smelter og kjører nedover skjermen. Trykk "OK" når du er ferdig.

Hint

  • Du kan bruke flere filtre for å gi objektet mer tekstur og / eller farge.
  • For et mer avansert prosjekt, kan du prøve å kopiere den opprinnelige objektet, deretter skjule det mens du arbeider på det øverste laget. Deretter kan du legge over smelte effekt på din originale og spleise de to sammen med et viskelær, for å gi bilde smelter kanter eller en delvis smeltet effekt.