Hvordan å gjøre et komplett system Installer

Når du bruker operativsystemet, finner du over tid datamaskinen begynner å oppleve en generell nedgang. Denne nedgangen er ofte forbundet med systemet rot, oppbygging av enhetsdrivere, ubrukte filen innstillinger og bakgrunnsstøtteprogrammer. Jo lenger du bruker systemet, jo tregere vil det kjøres, til du utfører et komplett system reinstallering. En reinstall skaper en ny installasjon over den gamle, men at skapelsen er på bekostning av din nåværende innstillinger og dokumenter. For en vellykket reinstallering som bevarer dine dokumenter og innstillinger, må du ta sikkerhetskopi av informasjonen først, etter som du kan installere, og skaper en ren frisk system som utnytter hele kapasiteten til systemets maskinvare.

Bruksanvisning

1 Backup filen din innstillingene i Windows ved hjelp av Windows Easy Transfer. Åpne Easy Transfer-programmet ved å trykke på "Start" og deretter skrive "enkel overføring" i søkevinduet i Start-menyen. Velg "Windows Easy Transfer" fra listen over søkeresultater. Følg overførings instruksjonene for å velge innstillingene du ønsker å ta backup av, og velg en plassering på harddisken for å lagre overføring til for henting.

2 Sett installasjonsplaten for Windows 7 i den optiske stasjonen, og start deretter datamaskinen på nytt.

3 Vent til du blir bedt om å vises under oppstart for å laste fra den optiske stasjonen. Trykk på en tast for å gjøre det, og vente på at Windows installasjonsprogrammet til å begynne. Velg et språk du vil bruke under oppsett og plassering preferanser. Klikk "Next" for å fortsette.

4 Les gjennom Windows lisensvilkårene, og klikk "Jeg godtar" for å godta vilkårene og fortsette med installasjonen. Klikk "Next" for å fortsette.

5 Velg "Custom" installasjon alternativet. Velg samme partisjon eller harddisk hvor den gamle Windows-installasjonen er plassert, og klikk deretter på "Next".

6 Følg instruksjonene på skjermen for å installere Windows 7 over den gamle installasjonen. Velg samme navn for datamaskinen som den gamle installasjonen for å unngå konflikter med nettverksinnstillingene hvis systemet er medlem av et lokalt nettverk.

7 Start Windows Easy Transfer-programmet på nytt og gjenopprette innstillingene fra overføre filer. Velg "Fortsette en overføring som pågår" alternativet, etterfulgt ved å velge "Flyttbar media" transfer. Bla til plasseringen av de lagrede overføre filer, og klikk "Next". Følg programinstruksjoner for å overføre de gamle innstillingene til den nye Windows 7-installasjonen.