Hvordan å gjøre Facebook Smiley Ikoner

Facebook, verdens største sosiale medier nettsted, støtter en chat-funksjon som lar deg sende direktemeldinger til alle for øyeblikket leser Facebook. Facebook chat er en praktisk måte å si hei til en venn eller ha en lang samtale med noen nær, uten å måtte bruke en separat direktemeldingsprogram. Når chatting på Facebook chat, visse koder du skriver utløse Facebook emoticons, eller smilefjes ikoner som vises i meldingen. Hvis du vil legge til smilefjes ikoner i din Facebook-chat, sette inn riktig kode i meldingen.

Bruksanvisning

1 Åpne nettleseren og gå facebook-smiley.net/emoticons for en liste over alle støttede Facebook emoticons.

2 Finn uttrykksikon du ønsker å legge inn din Facebook-chat. Noen emoticons har flere koder som utløser smilefjes, mens andre har bare ett. For eksempel kan du bruke en av følgende koder for å lage en standard smilefjes:

:-)

:)

:]

=)

3 Besøk Facebook.com og logge inn på kontoen din, hvis det ikke allerede er logget på.

4 Klikk på fanen "Chat" i nedre høyre hjørne og klikke på en av kontaktene dine i listen for å starte en chat med den kontakten.

5 Skriv inn din melding og sette inn uttrykksikon koden hvor som helst i meldingen med mellomrom før og etter det.

6 Trykk "Enter" for å sende meldingen. Når du sender meldingen uttrykksikonet vil endre seg til et smilefjes-ikonet. Gjenta prosessen for å sette inn smilefjes ikoner i hele meldingene dine.